Forum » Zvok in slika » xtreme gamer in 7.1
xtreme gamer in 7.1
LordTado ::
lp
Mam 7.1 kartico ki ima samo tri 3.5 jack priključke in me zanima kako se da priklopit 7.1 na 3 ker piše v manualu da sta dva 4 polna 3.5 jack priključka?
A se to kje dobi in potem razdelilec na navadna 3 polna jack-a?
Mam 7.1 kartico ki ima samo tri 3.5 jack priključke in me zanima kako se da priklopit 7.1 na 3 ker piše v manualu da sta dva 4 polna 3.5 jack priključka?
A se to kje dobi in potem razdelilec na navadna 3 polna jack-a?
zagi123 ::
To bi rabil čuda nekih adapterjev. Iz glave bi rabil... dva adapterja iz 4-pole jacka v 3x rca, pa tri adapterje iz 2x rca v 3.5mm jack.. brezveze. Pa itak je bore malo stvari v 7.1.
bzp ::
Greš v malo bolje založeno tehnično trgovino po 2 4-polna konektorje in 3 3-polne vtičnice, dodaš nekaj žice, malo spajkanja in voila. Narejenega razdelilca pri nas ne boš dobil. No vsaj jaz ga nisem ko sem isto zadevo iskal pred ene 3 leti.
Meni je bilo bolj kul kot 7.1 da sem imel 5.1 na hi-fi in stereo na slušalke/računalniške zvočnike. Je pa malo od zvočne in driverjov odvisno kako pametno lahko nastavljaš kloniranje front kanala na surround.
Meni je bilo bolj kul kot 7.1 da sem imel 5.1 na hi-fi in stereo na slušalke/računalniške zvočnike. Je pa malo od zvočne in driverjov odvisno kako pametno lahko nastavljaš kloniranje front kanala na surround.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3.5mm -> toslinkOddelek: Zvok in slika | 6576 (5146) | Mavrik |
» | Bo iPhone res brez 3,5-mm stereo priključka in kaj to pomeni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 51799 (45010) | matobeli |
» | kateri adapterOddelek: Pomoč in nasveti | 528 (483) | ciklon |
» | problem povezava zvočne kartice z ojačevalcemOddelek: Pomoč in nasveti | 1476 (1361) | St235 |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18727 (11063) | sash69 |