Forum » Omrežja in internet » Nastavitev router-ja Cisco WRT 160 NL
Nastavitev router-ja Cisco WRT 160 NL
winlins ::
Pozdravljeni,
Potrebujem pomoč pri nastavitvi zgoraj omenjenega routerja.
Imam "Občinski" internet. Na balkonu imam postavljeno anteno katera prejema ta signal in mi ga pošilja v router v eno izmed anten. Na router imam dodatno še priklopljen en stacionarni računalnik in dva brežična prenosnika. Internet je nekaj časa normalno deloval. Sedaj ko pa več ni bilo povezave pa sem nastavil router na tovarniške nastavitve. Sedaj ga pa ne morem ponovno vzpostaviti.
Če prav razumem moram nastaviti Client Bridge ampak potem brežično nebo deloavlo?
Predvsem me zanimajo te nastavitve.
Hvala za odogovore!
Lp, Winlins
Potrebujem pomoč pri nastavitvi zgoraj omenjenega routerja.
Imam "Občinski" internet. Na balkonu imam postavljeno anteno katera prejema ta signal in mi ga pošilja v router v eno izmed anten. Na router imam dodatno še priklopljen en stacionarni računalnik in dva brežična prenosnika. Internet je nekaj časa normalno deloval. Sedaj ko pa več ni bilo povezave pa sem nastavil router na tovarniške nastavitve. Sedaj ga pa ne morem ponovno vzpostaviti.
Če prav razumem moram nastaviti Client Bridge ampak potem brežično nebo deloavlo?
Predvsem me zanimajo te nastavitve.
Hvala za odogovore!
Lp, Winlins
winlins ::
Trenutno dela. Delal sem po tem vodiču. klik
Sedaj me pa zanima če je možna tudi brežična povezava preko tega mosta ali samo kablelsko brežično pa samo na primarni router?
Lp, Winlins
Sedaj me pa zanima če je možna tudi brežična povezava preko tega mosta ali samo kablelsko brežično pa samo na primarni router?
Lp, Winlins
Zgodovina sprememb…
- spremenil: winlins ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podaljševanje UTP kablaOddelek: Pomoč in nasveti | 1830 (1232) | Karen |
» | Pomoč pri nalaganju večih slik naenkratOddelek: Izdelava spletišč | 836 (686) | winlins |
» | Problemi s stranjoOddelek: Izdelava spletišč | 1610 (1287) | Vice |
» | Strežnikov prehod na ipv6Oddelek: Omrežja in internet | 1570 (1304) | x.sci |
» | CSS pomoč pri jedru straniOddelek: Izdelava spletišč | 637 (557) | winlins |