Forum » Kaj kupiti » Nov tiskalnik
Nov tiskalnik
tx-z ::
Ker rabimo nov tiskalnik, me zanima kerga bi se splačal kupit? Trenutno mamo Canon PIXMA iP4500, ampak ga ne bomo mel več (doma), zato rabimo novega. Ali je smiseln nakup laserskega tiskalnika? More bit barvni, A4 ter imeti mrežni vhod (brez WiFi, oz. vseeno ker se ne bo uporabljal).
Ta trenutn je supr, sam se mi zdi da velik barve pokur (vedn treba kšno novo barvo kupvat in se mi zdi da je dost stroškov; torej fajn bi blo da je mal varčen kr se barve tiče; oz. da barve niso tok drage); vseen pa se mi zdi da je Canon uredu firma za tiskalnike. Poleg tega smo mel prej Epsona k je pa tut bil uredu.
Torej vprašanje je ali se bolj splača InkJet ali laserski, ter kater model?
Cena nekje do 150€.
Ta trenutn je supr, sam se mi zdi da velik barve pokur (vedn treba kšno novo barvo kupvat in se mi zdi da je dost stroškov; torej fajn bi blo da je mal varčen kr se barve tiče; oz. da barve niso tok drage); vseen pa se mi zdi da je Canon uredu firma za tiskalnike. Poleg tega smo mel prej Epsona k je pa tut bil uredu.
Torej vprašanje je ali se bolj splača InkJet ali laserski, ter kater model?
Cena nekje do 150€.
tx-z
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 166309 (706) | scipascapa |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39329 (23043) | gazer |
» | Katero MFC napravo se izplača kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7636 (4633) | 1309976 |
» | Printer do 100€Oddelek: Kaj kupiti | 1496 (1187) | Blinder |
» | karuše-tiskalniki kaj??Oddelek: Kaj kupiti | 2269 (1923) | Typhoon1 |