Forum » Navijanje » ATI Radeon 8500LE 128MB - Vprašanje
ATI Radeon 8500LE 128MB - Vprašanje
Tattoo- ::
Pred casom sem si nabavil omenjenega Radeona (Powered by ATI) in me zanimajo naslednja vprasanja:
1. V PowerStripu mi kaze hitros RAM-a samo 200 MhZ, tukaj pa vsi govorijo o default nastavitvah 250/250 - kaj je torej ˝narobe˝ z mojim Radeonom...RAM-e na grafi mam pa Samsung-ove
Ker ga v kratkem mislim malo pohitrit (flashat na retail 8500?) me zanima se sledece:
2. Ali z pretiranim OC lahko skuris kartico - ali pri prevelikem OC pride le do malicenja slike in resetiranja compa...
3. Kaksna je razlika ce originalni bios z Radeditom pohitrim in flasham nazaj in flashanjem razlicnih biosov z neta (npr. da bi flashov z Herculesovim biosom)?
Thanx za odgovore!
1. V PowerStripu mi kaze hitros RAM-a samo 200 MhZ, tukaj pa vsi govorijo o default nastavitvah 250/250 - kaj je torej ˝narobe˝ z mojim Radeonom...RAM-e na grafi mam pa Samsung-ove
Ker ga v kratkem mislim malo pohitrit (flashat na retail 8500?) me zanima se sledece:
2. Ali z pretiranim OC lahko skuris kartico - ali pri prevelikem OC pride le do malicenja slike in resetiranja compa...
3. Kaksna je razlika ce originalni bios z Radeditom pohitrim in flasham nazaj in flashanjem razlicnih biosov z neta (npr. da bi flashov z Herculesovim biosom)?
Thanx za odgovore!
Racing is in my blood - Ayrton Senna
To itaq mislm dat na RAM-e hladilna rebra pa na GPU tud ene hladilnik+ Crystal Orba (al kaj je že)
kuglvinkl ::
Povej koliko so hitri RAMi. To je zadnja številka na kodi.
Your focus determines your reallity
kuglvinkl: Na kateri kodi? Tole mi pise na RAM-ih:
SAMSUNG 238
K4D28163HD-TC50
LP Tattoo-
SAMSUNG 238
K4D28163HD-TC50
LP Tattoo-
Kupljena je bla v kompletu z novim compom...k takrat se nisem bil tolk na tekocem z racunalnisko robo (Brez SLo-Techa nam zivljenja ni ) P***a ampak se vseen se pocutm prov bedn
P.S.: Na kolk bi se pa vseen dal to (zdravo) navit
LP Tattoo-
P.S.: Na kolk bi se pa vseen dal to (zdravo) navit
LP Tattoo-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje grafične radeon 9550Oddelek: Navijanje | 1437 (1199) | aha981 |
» | Vsi ki imate GFFX 5900 Leadtek (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3699 (2317) | OwcA |
» | Navijanje radeon 9100 128 mbOddelek: Navijanje | 1007 (885) | c3R4R |
» | Za vse lastnike Herc. r8500LE! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 19932 (12564) | sharp |
» | kaj pa GeForce2 in navijanjeOddelek: Navijanje | 1018 (845) | VASkO |