Forum » Kaj kupiti » Multifunkcijski tiskalnik
Multifunkcijski tiskalnik
mikimisek ::
Pozdravljeni
Ker je stari tiskalnik s skenerjem crknil sem primoran kupiti novega.
Rad bi, da bi imel funkcijo kopiranja. Tiskalo se bo mogoce nekaj strani mesecno.
Zanima me, kateri tiskanik ima trenutno najboljse razmerje med ceno/list glede kartus in sam tiskanik naj nebi bil predrag. Dodatnih funkcij razen kopiranja ne potrebujem.
Hvala za nasvete
Ker je stari tiskalnik s skenerjem crknil sem primoran kupiti novega.
Rad bi, da bi imel funkcijo kopiranja. Tiskalo se bo mogoce nekaj strani mesecno.
Zanima me, kateri tiskanik ima trenutno najboljse razmerje med ceno/list glede kartus in sam tiskanik naj nebi bil predrag. Dodatnih funkcij razen kopiranja ne potrebujem.
Hvala za nasvete
Griffith ::
Dražji ko je printer, cenejši je odtis, drugače pa če ne rabiš barv je še najboljše kaj takega http://www.mimovrste.com/katalog/1430/o... Poglej za katerega so najcenejši tonerji in to je to. KM toner je dražji od Xeroxa itd...
mikimisek ::
Barve bom rabil, saj je druzinski printer in se printa vsemogoce gor, samo ne v velikih kolicinah. Kaksno porocilo/prosnjo/kopijo pa se to ne veliko.
Zdaj sem imel HP in so barve obupno drage, tako da sem vsakic razmisljal ali kupit barve ali zamenjat tiskalnik. Zdaj se bo tiskalnik sam zamenjal.
Kaj pa ce bi uprabljal polnilne kartuse? Kateri imajo najmanj problemov glede tega?
Zdaj sem imel HP in so barve obupno drage, tako da sem vsakic razmisljal ali kupit barve ali zamenjat tiskalnik. Zdaj se bo tiskalnik sam zamenjal.
Kaj pa ce bi uprabljal polnilne kartuse? Kateri imajo najmanj problemov glede tega?
Brane2 ::
Jaz mam Canon MP630. Z driverji za Linux je sranje, drugače dela OK.
Komplet polnilnih kartuš z barvami je bil ene €60 IIRC in dela OK.
Ni enak res solidnemu EPsonu a za večino potreb več ko dost.
Refilli delajo v redu.
Edino kar je pri inkjetih, vsake toliko bi moral sprintati nekaj. Magari če bi imel nek utility, ki bi se zbudil vsak dan ali dva in sprintal majhno črtico v vsaki barvi na papir- lahko vedno na isto stran. Samo toliko, da se glava ne zasuši, sploh v teh toplih dneh...
Pravzaprav, mislim da bo treba tozadevno napisat kak programček...
Komplet polnilnih kartuš z barvami je bil ene €60 IIRC in dela OK.
Ni enak res solidnemu EPsonu a za večino potreb več ko dost.
Refilli delajo v redu.
Edino kar je pri inkjetih, vsake toliko bi moral sprintati nekaj. Magari če bi imel nek utility, ki bi se zbudil vsak dan ali dva in sprintal majhno črtico v vsaki barvi na papir- lahko vedno na isto stran. Samo toliko, da se glava ne zasuši, sploh v teh toplih dneh...
Pravzaprav, mislim da bo treba tozadevno napisat kak programček...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Wofk ::
Danes sem dobil prospekt iz big banga, kjer imajo akcijo -20% na HP tiskalnike, če jim prineseš svojega starega. Pa me zanima katerega priporočate tam do 150 euro, da ima nizko ceno tiska, ločene barvne kartuše po možnosti in pa skener.
lp
lp
M-XXXX ::
Katero multifunkcijsko napravo se kaj priporoča? Iščem ene dva ranga, nekje do 50 in nekje do 80€?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 167036 (453) | Baltazar: |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39358 (23072) | gazer |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23203 (15477) | Spock83 |
» | Multifunkcijska naprava (do 200 EUR)???Oddelek: Kaj kupiti | 4644 (2739) | |
» | Svetovni nateg pri kartušah (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21123 (18072) | mat xxl |