Forum » Loža » Dostavne službe TNT, Pošta,...
Dostavne službe TNT, Pošta,...
ismon1 ::
Zanima me, koliko pride poštnina po Sloveniji, če bi pošiljal motor...ja, motor :)
dimenzije cca:
1,8m x 1m x 0,3m
teža: 65 kg
Na TNT mi ne pokaže cene, na Pošti Slovenije pa ne vem ali naj motor razvrstim kot tovor ali kaj drugega. Je še kakšen prevoznik cenejši?
Hvala!
dimenzije cca:
1,8m x 1m x 0,3m
teža: 65 kg
Na TNT mi ne pokaže cene, na Pošti Slovenije pa ne vem ali naj motor razvrstim kot tovor ali kaj drugega. Je še kakšen prevoznik cenejši?
Hvala!
gojka ::
Moj predlog:
piši email vsem večjim dostavnim službam kakšna bi bila cena za dostavo, dostavni čas, ali boste to poslali kot firma, fizična oseba. Nekateri delajo samo po pogodbah.
Dostane službe: Pošta Slovenije, DPD, GLS, UPS, TNT, Fedex..
lp
piši email vsem večjim dostavnim službam kakšna bi bila cena za dostavo, dostavni čas, ali boste to poslali kot firma, fizična oseba. Nekateri delajo samo po pogodbah.
Dostane službe: Pošta Slovenije, DPD, GLS, UPS, TNT, Fedex..
lp
gendale ::
pomoje te pride ceneje, če ga sam odpelješ (al pa najdeš kakega kolega s kombijem in mu plačaš bencin + par pirov, če motor ni vozen)
darkolord ::
Hm, na Pošti Slovenije so takšne storitve za poslovne uporabnike, ne vem pa, če se da zmenit, da pošlješ kot fizična oseba. Če se da razstavit motor recimo na več paketov, tako da je masa posameznega manjša kot 50kg, je najbolj ugoden "Poslovni paket", ki znese cca. 20 eur. Sicer pa tovor.
ismon1 ::
Ja glede tega da bi sam vozu sem tako razmišljal. Za motor, ki je blizu se splača, ampak vprašanje če se splača z drugega konca Slovenije. Ker porabim 5ur in 50€ za gorivo. se pravi, da če plačam 50€ za prevoz sem že profitiral. ;)
fosil ::
V eno smer se pelješ z motorjem, v drugo pa z vlakom, pa si najceneje skoz.
Če gre za kaj manjšega pa lahko tudi v obe smeri z vlakom - klik
Če gre za kaj manjšega pa lahko tudi v obe smeri z vlakom - klik
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ugodno prevozno podjetjeOddelek: Loža | 1532 (997) | radmannsdorf |
» | Pošta Slovenije si dela še naprej sramoto (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 32767 (25867) | Baja |
» | Pošiljanje paketov v EU ?Oddelek: Loža | 11151 (2704) | joker16_7 |
» | Pošiljanje paketov v tujino (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 40116 (22505) | darkolord |
» | Posta Slovenije - posiljanje z odkupninoOddelek: Loža | 7714 (5696) | ali3n |