» »

facebook

facebook

tinkara ::

Prosim za pomoč, včeraj mi je nekdo spremenil geslo na fb in ko sem zahtevala novo, se mi je vse povrnilo (zadnji pogovori, zid, ...), samo seznam prijateljev je izginil. A se da seznam kako povrniti, ker vseh na novo res ne gre iskat? Hvala!

Tarzan ::

Če ti jih je vse "razprijateljil" potem je to pač to. Lahko kontaktiraš tehnično pomoč Facebooka, javiš, da je šlo do zlorabe in jih prosiš, če ti obnovijo stanje izpred ne vem koliko časa. Če to lahko storijo, potem bodo, če ne, potem ne bodo.

Za vsak primer pa si spremeni vsa gesla elektronskih pošt, MSN klientov, vsega. Ne uporabljaj enakih gesel za vse mogoče, ampak jih naredi za vsako stvar posebej. Lahko si jih zapišeš potem v kako beležko in jo varuješ s svojim življenjem, daš na kak USB ključ, zaščitiš s certifikatom, geslom, čemer hočeš.



Skratka, pazi na gesla!

dash_wallace ::

Jaz imam problem s tem, da lahko brskam po internetu kjerkoli in s katerikoli brskalnikom... Le na facebook ne morem... Bral sem o dns-jih... O host datoteki... Meni nič ni pomagalo še zaenkrat

A je ko imel tak problem?

Lep pozdrav in hvala

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: bluefish ()

Mehmed ::

Poglej si pod sessions kdo ti je saril po fb. Ce imas sreco ni spremenil ipja.

edit: tinkara to, za tadrug problem nimam pojma.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Mehmed ()

Bias ::

Moje vprašanje nima veze z zgoraj napisanim...a ker je že preveč tem z imenom facebook, ne bom odpiral novih.


Upam, da mi boste znali pomagat. Namreč, imam problem:

imam odprt profil že leta na fb,
"ime(z Ž-jem) priimek"
potem sem pa enkrat (že prav tako dooolgo nazaj) se želel prijavit preko mojega takratnega telefona, a sem namesto prijave ustvaril nov profil, ki je skoraj identičen:
"ime(z Z-jem) priimek"

torej edina razlika je da je prvi/prvotni ima v imenu Ž ta drugi kjer sem zamočil pa Z (takratni telefon ni imel naših črk)

Ampak je bil pa registriran z enakim mailom...kadarkoli dam da nimam pasworda pe poveže na prvi profil (Ž) nikakor ne morem na ta drugi profil (ki je le ustvarjen in pomoje nisem bil razen prvič sploh "v njem"... Maila pa ne morem zamenjat ker je mail s katerim se prvikrat prijaviš, primarni in ga (tud začasno) ni moč skenslat...d

Rad bi ta profil vztopil vanj, in ga izključil ali vsaj preimenoval, ker folk proba me dodat tam, ....

Kakšna ideja.

win64 ::

kontaktiraj podporo

Bias ::

podporo fb? imaš kontakt'

Ker tole je pa frustrejting...obolevam, ker sem že vse živo probal :S

SkyEye90 ::

Si sposodim temo.

Zanima me, kako lahko v profilu pobrišem priljubljene filme, glasbo, interese itn.? Ne najdem in ne najdem opcije za brisanje, je le opcija za dodajanje.

Wox ::

Greš na lajkano stran in tam med opcijami klikneš na unlike.
Commodore 64

Bias ::

Bias je izjavil:

podporo fb? imaš kontakt'

Ker tole je pa frustrejting...obolevam, ker sem že vse živo probal :S



O DA ŠE TO POVEM... duplikat samega sebe sem izbrisal, tako kot mi je bilo predlagano, pisal sem FBju in povedal v čem je problem, in so mi brisali.

SkyEye90 ::

Wox je izjavil:

Greš na lajkano stran in tam med opcijami klikneš na unlike.

Ne gre, namreč tega nisem dodajal na straneh filma, glasbe, ampak sem vpisoval sam. Konkreten primer je na sliki, sam sem vpisal "Samo dobri" in te strani namreč ni ;((

Panalitik ::

Da ne odpiram nove teme, ker gre prav tako za fb

Jst komentiram od prijatelja stanje al pa sliko/video karkoli pač. In ponavadi se na profilu prikaže zelena ikonca z navednicami notr vendar se meni ne.

U mislih mam pa to:
 Komentarji

Komentarji



Ve kdo kaj je potrebno naredit da se bo na profilu spet videlo?

Bias ::

a ti ni boljš da se ves ta šrot briše iz wall-a? jst sem vse to izklopl, ker mi gre blazno na jetra (al pr men al pa pr ostalih k vidm nasmeten wall)

Panalitik ::

Ma ubistvu niti ne...nimam niti tolko zašarjenga, k sm se pred časom ložla u to in zbrisala use. Mi je pa fajn, k pol lahko usak en tolko pogledm zto ker mi fb ne vedno javlja da sem dobila odgovor. In če mam tisto na profilu točno vem komu sem pisala.

SkyEye90 ::

Tudi mene zanima, kje se to vklopi nazaj? Tudi če dodaš novega prijatla se na zid ne napiše več, ne najdem pa kje se to vklopi?

medosg ::

"Jaz imam problem s tem, da lahko brskam po internetu kjerkoli in s katerikoli brskalnikom... Le na facebook ne morem... Bral sem o dns-jih... O host datoteki... Meni nič ni pomagalo še zaenkrat"

A je ko imel tak problem?

Lep pozdrav in hvala"

Živjo!
jaz imam takšen problem in me zanima ali si našel rešitev? Mi lahko napišeš kaj več o DNS-jih, Host datotekah? Nujno bi potreboval rešitev.

Hvala in lep pozdrav;
--
Sebastjan

Janac ::

a se da vse frende naenkrat zbrisat?

SkyEye90 ::

Se komu zdi, da s te časovnice kar izginjajo podatki o dejavnosti, dodajanju prijateljev, komentarjih? Vsak dan je na časovnici manj stvari, pa nič ne brišem ;(( je kakšna skrita nastavitev?

SkyEye90 ::

Tu sploh kdo uporablja FB?
Res nobeden ne ve, zakaj na časovnici ni vidnih na novo dodanih prijateljev ali naprimer komentarjev, ki jih pišeš drugam, pa čeprav je v dnevniku dejavnosti vse na dovoljeno?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

facebook (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10819240 (5256) galu
»

Facebook --

Oddelek: Pomoč in nasveti
182539 (1422) Noynac
»

Stran na Facebooku in javne objave

Oddelek: Omrežja in internet
6879 (781) SkyEye90
»

Windows 2003 server težava z dostopom

Oddelek: Pomoč in nasveti
7591 (470) enroberte
»

Nadloge interneta - spyware

Oddelek: Programska oprema
171850 (1689) darkolord

Več podobnih tem