Forum » Pomoč in nasveti » PCI simple communications controller
PCI simple communications controller
noob96 ::
v na novo sestavljeni kišti dela vse samo to napravo mi v device manager-ju uvrsti med other devices kao da ni najdu driverjev. ali je s tem kaj narobe? kaj se da narediti gleda tega. Tudi če updatam driverje jih ne najde
lp
lp
tony1 ::
Tole je softverski analogni 56kbps modem, manjka ti driver zanj. Če ga ne boš nikoli rabil, tudi driverjev ne rabiš.
mogoče neumno vprašanje ampak me vseeno matra firbec kdaj se tale 56kbps modem uporablja? v katerem primeru
To je super ampak kje bi pa to v današnjih računalnikih v praksi potreboval?
ali ne opravi tega dela mrežna kartica?
ali ne opravi tega dela mrežna kartica?
tony1 ::
Rabil bi ga, če bi na net hodil preko analogne telefonske linije ali pa klical soseda in igral z njim igre (tako smo še pred desetletjem igrali Starcraft).
Pentium ::
Dvomim, da ima v NOVO sestavljeni kišti notri analgoni modem. Tale PCI simple Communications Controller mi deluje bolj kak device za Intelov Management Engine Interface.
amigo_no1 ::
Pogledaš katero matično imaš, na proizvajalčevi strani pogledaš za driverji ?
Pri laptopih sta ponavadi modem in zvočna kartica soodvisna, tako da tam moraš namestiti vse.
Pri laptopih sta ponavadi modem in zvočna kartica soodvisna, tako da tam moraš namestiti vse.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrednost laptopa (HP)Oddelek: Kaj kupiti | 2605 (1818) | MI5Ek- |
» | Nov Dellov prenosnik s Pentiumom 4 EEOddelek: Novice / Grafične kartice | 2504 (2504) | mathjazz |
» | Kateri notebook???Oddelek: Kaj kupiti | 1812 (1603) | BigFoot |
» | ISDN disconnect problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1368 (1194) | Hux |
» | 115 kOddelek: Omrežja in internet | 1285 (1066) | Boky |