Forum » Pomoč in nasveti » včasih se PC sredi zaganjanja zaustavi
včasih se PC sredi zaganjanja zaustavi
vir ::
Včasih ko prižgem PC je na ekranu več minut tema oziroma PC se med zaganjanjem ustavi, potem pa spet naprej zaganja kot da se ne bi zgodilo nič posebnega. Ali to pomeni da crkuje disk, ali je težava v OS?
To se zgodi cca 1krat na 20 prižiganj, prvič sem opazil pred kakšnimi 2 leti in mislim da sem vmes pc že formatiral.
To se zgodi cca 1krat na 20 prižiganj, prvič sem opazil pred kakšnimi 2 leti in mislim da sem vmes pc že formatiral.
subby ::
a maš v mapi c:\windows\minidump kakšno .dmp datoteko? iz njih se da ponavadi razbrat, kaj povzroča resetiranje
drugače pa standardni postopek: backup pomembnih podatkov, test diska s proizvajalčevim programom, test rama z memtest, če imaš xpje še checkdisk iz repair konzole
drugače pa standardni postopek: backup pomembnih podatkov, test diska s proizvajalčevim programom, test rama z memtest, če imaš xpje še checkdisk iz repair konzole
amigo_no1 ::
Lahko tu disk.
Testiraj ga s tem (full scan):
Diagnostična orodja in reševanje podatkov s trdih diskov
Testiraj ga s tem (full scan):
Diagnostična orodja in reševanje podatkov s trdih diskov
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čuden problem z OSom nasploh (težko definirat)Oddelek: Operacijski sistemi | 975 (669) | Meizu |
» | Računalnik se mi kar ugašaOddelek: Pomoč in nasveti | 2114 (1773) | mojo31 |
» | testiranje SSD pogonovOddelek: Strojna oprema | 3290 (2498) | Jst |
» | Več težav: računalnik se obeša brez razloga, miš ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 2245 (1824) | teddy81 |
» | [Linux - Grub] OS se mi noče naložitiOddelek: Operacijski sistemi | 1616 (1331) | kriko1 |