Forum » Strojna oprema » Info
Info
zan7z ::
Hmm ja jaz imam računalnik msg infinity i2080 usi podatki so tukaj ------->http://www.ceneje.si/racunalnistvo/racu...
in imam vse integrirano zaj me pa zanima če se da grafična pa procesor zamenjat..... ker nemorm igrati določenih iger(cod4,mw2)
HVALA ZA VSE ODGOVORE!
Zan7z
in imam vse integrirano zaj me pa zanima če se da grafična pa procesor zamenjat..... ker nemorm igrati določenih iger(cod4,mw2)
HVALA ZA VSE ODGOVORE!
Zan7z
WarpedGone ::
Integrirane grafične ne moreš zamenjat, lahko pa kupiš "klasično" grafično in jo vtakneš zraven. Integrirana se bo izklopila pa bo.
Procesor lahko zamenjaš, s katerim točno je pa odvisno kakšna je točno plata. Na linku piše samo firma, kar ni dost natančno, da bi ti lahk povedal kaj vse ta plata podpira. Če je zdej notr Intel Celeron E3200, pomeni da maš podnožje LGA775, notr pašejo starejši Intel proci.
Katera grafična paše na plato je spet odvisno kater model točno maš. Fizično bi moralo pasat vse kar se da kupit, verjetno pa nima smisla it preveč visoko zaradi omejitve procesorske moči in bo grafična precej neizrabljena.
Procesor lahko zamenjaš, s katerim točno je pa odvisno kakšna je točno plata. Na linku piše samo firma, kar ni dost natančno, da bi ti lahk povedal kaj vse ta plata podpira. Če je zdej notr Intel Celeron E3200, pomeni da maš podnožje LGA775, notr pašejo starejši Intel proci.
Katera grafična paše na plato je spet odvisno kater model točno maš. Fizično bi moralo pasat vse kar se da kupit, verjetno pa nima smisla it preveč visoko zaradi omejitve procesorske moči in bo grafična precej neizrabljena.
Zbogom in hvala za vse ribe
zan7z ::
Oh kvala za informacijo bom probal če pa ne uspe pa potem ko bo ta računalnik opravil svoje pa malo boljšega :)
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | low end pc za cca 300 eur (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12786 (11189) | gregor |
» | Nakup novega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2365 (2129) | ERGY |
» | Nov računalnik do 300€?Oddelek: Kaj kupiti | 2059 (1851) | geek93 |
» | nakup računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1400 (1026) | TehDucky |
» | Nakup računalnika za domačo uporaboOddelek: Kaj kupiti | 1013 (830) | opeter |