Forum » Loža » Predragi/smešni oglasi
Predragi/smešni oglasi
Temo vidijo: vsi
Goran's Blog ::
http://www.ebay.com/itm/HEAD-LIGHT-HEAD...
http://www.ebay.com/itm/HEAD-LIGHT-HEAD...
Ja in US $87.99 je shiping v Slovenijo, s tem da niso od iste firme ;)
Dober dan ::
Tale Iphone 5 ni predrag, je pa cena nekam smešno nizka. Zdajle sem kontaktiral prodajalca, pa da vidim, kaj bo napisal v zagovor. Kaj menite, kje tiči zanka?
bluefish ::
Maci so pa očitno na notranji strani prevlečeni z zlatom: - 950EUR.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
matic492 ::
Maci so pa očitno na notranji strani prevlečeni z zlatom: - 950EUR.
Na ebayu se za tok dnarja dobijo 1 leto stari.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
Unknown_001 ::
http://www.bolha.com/racunalnistvo/nami...
Tip mal pretirava, sem šu glihkar cene preverjat, pa je vidt, da bi nekdo kle rad mastno zaslužil, tudi če upoštevam da so windowsi originalni, bi tale rad nekoga za 400EUR nategnil do konca.
Tip mal pretirava, sem šu glihkar cene preverjat, pa je vidt, da bi nekdo kle rad mastno zaslužil, tudi če upoštevam da so windowsi originalni, bi tale rad nekoga za 400EUR nategnil do konca.
Unknown_001 je izjavil:
Boljše to kot pa tist pcji ko sem jih videl na amazonu, ko imajo noter fx-4 pa 6670 crossfire pa se prodajajo za 1400 $.
Eni pač raje dajo več za sestavljen pc :), drugače sem pa že tudi jaz razmišljal, da bi tole naredil, sam je problem, ker bi ti moral nekdo vnaprej plačati, čene se lahko zgodi da ti doma ostane par tisoč evrov vreden pc pa ga nimaš za prodat.
Buggy ::
Unknown_001 je izjavil:
...mal pretirava? nategnil samo za 400€? Za tale neuporaben in neuravnotezen "gamerski?!?" racunalnik jaz ne dam niti 1000€
Sssaga ::
Saj mi, ki se spoznamo na HW, segurno še najlažje komentiramo to in ga ni junaka tle ki bi to kupil, haha.
Drugače je kar gamerski.
Drugače je kar gamerski.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sssaga ()
Saj mi, ki se spoznamo na HW, segurno še najlažje komentiramo to in ga ni junaka tle ki bi to kupil, haha.
Drugače je kar gamerski.
No, no, saj ne bom rekel da nebi poganjal iger dobro, samo isto bi lahko dobil za najmanj pol manj cene, če ne za 1/4 cene, saj za 600EUR že dobiš fx-6300 + kako 7870 ali gtx 760, ki sta boljše, ker ni SLI med dvema low-end, 32 gB rama je uber preveč, za igrice in normalna opravila je še 8gb skor preveč, 32 Gb je še skoraj za profesionalni workstation preveč I7 pa tudi nebo naredil veliko razlike pri gamingu.
Nebi rekel, da bi vsaj blo vodno hlajenje (tako top pa da lepo zgleda), samo sestavit računalnik, to danes že vsak 13 letnik zna.
Za tole sestava + inštaliranje windowsow je realno cena za delo nekje 40EUR(20EUR inštalacija + 20EURsestava)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matic492 ()
Ja, pa 250 evrov je kr dost. Mogoče se procentno tolk ne pozna ampak še zmeri je to nek denar.
floyd1 ::
250 EUR je nov cenejši od rabljenega.
Saj vem, da bo marsikdo oporekal, ampak po mojem je tako - tudi če ga je imel doma le minuto se lahko zgodi marsikaj: nekdo ga polije z vodo, pade mu na tla z metra višine, ko ga nese v sobo... Skratka - govorimo o rabljeni robi.
Saj vem, da bo marsikdo oporekal, ampak po mojem je tako - tudi če ga je imel doma le minuto se lahko zgodi marsikaj: nekdo ga polije z vodo, pade mu na tla z metra višine, ko ga nese v sobo... Skratka - govorimo o rabljeni robi.
Ne ni, ker on ga verjetno splo nima ampak ga bo kupil in sestavil samo za kupca, (če bo splohk aterega prodal), to je malo drugače, sej tudi ko daš na mlacomu sestavit ga morejo odpret pa je tam pri njih računalnik.
Piše, da ni star niti teden. Torej ga (verjetno) ima, tudi fotografiral ga je.
tlo 100% ni original fotka + ima jo še na drugih oglasih, ker to sploh ni pravo ohišje, niti pravi cpu cooler, niti prave grafike.
floyd1 ::
Na to pa res nisem bil pozoren. Je pa fotka amaterska (flash, sence) za razliko od ostalih pri tem oglasu. Zato sem sklepal, da je pač dal zraven svojo fotografijo sestavljene kište. Skratka, če bo komponente kupil še na firmo (-DDV) bo imel kar fajn žepnino za na morje.
Na to pa res nisem bil pozoren. Je pa fotka amaterska (flash, sence) za razliko od ostalih pri tem oglasu. Zato sem sklepal, da je pač dal zraven svojo fotografijo sestavljene kište. Skratka, če bo komponente kupil še na firmo (-DDV) bo imel kar fajn žepnino za na morje.
No ja, mi imamo svoje domače računalnike kupljene brez ddvja, ker imamo firmo, samo da bi pa kjupil brez ddvja, pa potem naprej prodal, to pa si nebi upali :D, če imaš doma računalnik, ga lahko inšpektorju vsaj pred nos daš ali pa rečeš da si od doma delal.
Srugače to sploh ni slaba ideja, na ebayu sem videl PC za 15k$, samo tam so bili štiri gtx titani z 3970k pa full watercooling loop, tudi matična in rami, pa je bilo materiala samo za nekje 12,000 $, to je pa noter delo, in je na koncu računalnik neka umetnina, da se celo splača kupit :)
St235 ::
Čisti nateg:
Tele bone jupiter na veliko tala okol in stanejo točno 0€.
Grejo moji tastatari z njimi septembra in je zadeva brezplačna.
miraldi ::
Čisti nateg:
Res je ZASTONJ dajo te bone jupiter! Upam, da ni kdo tok neumen pa naseda na take fore.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Blinder ::
Kaj je fora teh bonov?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
matjash ::
Verjetno voden komercialni izlet kjer ti na vsak način hočejo kaj prodati.
Pa še en malo predrag oglas:
70EUR -250GB ATA disk
50EUR - 16GB SSD disk
Pa še en malo predrag oglas:
70EUR -250GB ATA disk
50EUR - 16GB SSD disk
... bolje pozno kot nikoli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matjash ()
Sej ni nič narobe z oglasom.. sam tale pa je že tok velikrat bil postan, da se mi smeji samo ko preberem naslov :D
BorutK-73 ::
amacar ::
Še bolj smešno bo v ponedeljek ko bo konec njegove vikend ponudbe in bo spet ceno zvišal na 75 ali 80€.
oemdzi ::
Grejo kot za med (jih zgleda ima več)
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Sej ni nič narobe z oglasom.. sam tale pa je že tok velikrat bil postan, da se mi smeji samo ko preberem naslov :D
Tudi njegovi rami so dragi
Jup
Novi 2x4 G:
http://www.hoh.de/hardware/arbeitsspeic...
Celo če kupiš čisto nove 2GB x4 prideš čez z ISTO ceno(5€ več):
http://www.hoh.de/hardware/arbeitsspeic...
Ta bo še dolgo kopiral te oglase.
BALAST ::
Zdej pa tlje malu pozornosti! Mogoče na pogle zgledasta kot navadna RAM pomnilnika, vendar nista. Bilo je mrzle zimske noči, sneg je padal in otroci so se kepali. Vendar mene ni bilo med njimi. Moj zamegljeni pogled na otroke skozi okno ni bil niti toliko pomenben, kajti v sobi sem imel nekaj veliko pomembnejšega. Prišlo je zapakirano v navadni kartonast škatli, ampak vedel sem, da je znotraj nekaj bolj pomembnega; nekaj boljšega od kepanja v snegu. Bil je moj prvi PC. Posadil sem ga na mizo, Z veliko vnemo priklopil vse kablje in potem zaslišal sladek zvok brnenja ventilatorjev, ki so tudi na tak zimski dan morali hladiti tole mrcino od PC-ja. Ampak ohišje ni edino, ker je vzbujalo v meni spoštovanje; o ne. Resnično glavni so bili notranji deli. Seveda je moj PC moral prestajati travmatične muke, kot naprimer MW2 ali Just Cause 2, ampak ni se udau; o ne... gonil je in gonil. Ampak seveda-niskocenovni PC-ji tudi tale moj je dosegel smrt starosti. Seveda se to samo tako reče, v resnici moj CPU ni zmogel več... Novodobne igrice zo bile na žalost... Preveč za enojederni procesor. Ampak en del računalnika se ni udal... O ne. A se vam svita kateri del je to? O ja; RAM! Od časa vsek Call of dutyjev, Adobovih programov, ko je bilo treba goniti na vroče poletne dni tudi najzahtevnejše Far Cry 3- Se ni udau. Gonil je in gonil ta moj mali RAM. In sedaj ga prodajam.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
Goran's Blog ::
BlueKnight ::
bel pravokotnik z zaobljenimi vogali je Apple stil :D
Assumption is the mother of all fuckups!
"Under Siege 2:Dark Territory"
Buggy ::
to se že tudi se prodaja ene dve leti
res je, pa tega apple intuziasta, bi bilo tudi poterbno humano prizemljiti, da nebi moril vec s tem kicem...pa ce zastojn potala, ne pa 200EUR
*omiljena verzija
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
The Player ::
hitr pejte prodat svoje "prihranke"
Tolarji so še več vredni kot suho zlato
http://www.ebay.com/itm/SLOVENIA-p-22-P...
Tolarji so še več vredni kot suho zlato
http://www.ebay.com/itm/SLOVENIA-p-22-P...
Če gledamo keri so lepši, potem je tale bolj vreden kot ta novi 5€
BlueKnight ::
Procesor: Intel D930-EDEN NAJHITREJŠIH ( 2X3.0GHZ,4MB cache,800fsb )
roflmao
Assumption is the mother of all fuckups!