» »

Dobitnica nagrade - Tenerifi

Dobitnica nagrade - Tenerifi

Tanisya ::

Zdravo.

Včeraj sem prejela telefonski klic iz tel. številke +386 8 2053 242, kjer so mi sporočili, da sem v mesecu maju sodelovala v nagradni igri (kar je res) in zadela glavno nagrado - 7- dnevno nočitev v hotelu s 5-imi zvezdicami na Tenerifih. Predstavil se je kot predstavnik podjetja Silverpoint.

http://www.silverpoint.com/english/silv...

Sumljiva stvar mi je ta, da se moram za predstavitev programa in dogovor termina oglasiti v Vili Bled, kjer mi bo vse jasno predstavljeno. Tam mora biti obvezno navzoč tudi moj partner. V ta namen so mi preko elektronske pošte poslali vabilo, v katerem je napisano, da ob obisku lahko izberem še eno izmed treh ponujenih nagrad: 1) bon v vrednosti 50 € v trgovinah Sportine, 2)večerja za dve osebi v restavraciji Hotela Vila Bled, 3)namestitev v hotelu 5* v eni izmed počitniških destinacij.

Zanima me, če je mogoče kdo imel izkušnje s tem "podjetjem", saj se mi zdi res skoraj nemogoče, da bi na podlagi le enega izpolnjenega letaka z mojimi osebnimi podatki prejela tako nagrado. V nagradi je vključeno le enotedensko bivanje, letalsko karto moram kupiti sama.

Ker sem malo skeptična glede vsega, močno razmišljam, če bi se predstavitve v Vili Bled sploh udeležila, saj nimam najboljšega občutka.

Ali mogoče kdo ve, ali je kaj resnice v tem ali gre le za nateg?

Hvala.

koyotee ::

haha, there is no free lunch. pač tržijo svojo zadevo, partnerja pa rabiš zraven zarad €€€, ker boste v majhnih skupinah in vam bojo nakladal določene zadeve.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

WarpedGone ::

Najceneje boš prišla skozi, če boš zadevo vrgla v peč/zbiralnik starega papirja.

Ta nagrada je le "nagrada". Hudič je v drobnem tisku oz. detajlih katere ti bodo pojasnili na Bledu, potem ko boš praktično prisiljena v zapravljanje za pijačke itd. Ob vsaki taki zadevi se najprej vprašaj od kje pride denar, ki vse to plača. Nihče ni tak dobrotnik (še najmanj pa podjetje), ki bo zadevo financiralo iz lastnih sredstev brez resnega namena dobro zaslužiti. Tole ni nagrada ampak reklama oz prodajni prijem, da ti iz žepa potegnejo tvoj denar.

Pri vseh resnih nagradnih igrah je treba najprej nekaj plačat, potem pa ene par srečnežev dobi nek omembe vreden delež teh vplačil. Če ni v začetku nobenega vplačila, to ni nagradna igra in "dobitek" ni noben dobitek.
Zbogom in hvala za vse ribe

fosil ::

Se mi zdi da sem že slišal za podobno zadevo pred časom. Če se prav spomnim je trik v tem, da čeprav imaš nočitev res zastonj, je pa zraven pogoj da moraš obvezno pri njih vzeti zajtrk in večerjo, pa mogoče še kosilo. Kar pa seveda ni poceni. Pa prevoz do tja moraš tudi sam plačat. Ko vse to zračunaš ugotoviš da je vse skupaj precej drago, enako ali celo dražje kakor če bi vzel nek aranžma pri turistični agenciji.
Njihov cilj je pa seveda, da ti prideš na njihovo prezentacijo, kjer ti potem prodajajo izdelke.
Tako je!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fosil ()

overlord_tm ::

Nekako tako bo izgledalo ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FURS Preveri račun (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
813174185 (58435) PINki
»

Viber "scam"?

Oddelek: Pomoč in nasveti
2014560 (4027) mat xxl
»

Nagradna igra PURO - Slovenija in nepristransko obravnavanje udeležencev (GOLJUFIJA)

Oddelek: Loža
306605 (4717) s1m0n
»

Kdo je K u p 0 n k 0 (strani: 1 2 3 )

10828904 (19599) Šimpanz
»

nagrada - plačilo dohodnine

3412509 (7769) St235

Več podobnih tem