» »

Windows 7 Rearm in vprašanje o legalnosti?

Windows 7 Rearm in vprašanje o legalnosti?

Pesimist ::

Ali Ima windows 7 še vedno Vistin rearm kateri extenda preizskusno dobo do 120 Dni?

Kako je z leglanostjo te zadeve. Hipotetično vprašanje.
Če imam windows 7 Ultimate SLO namščen na službenem računalnikov, vendar neaktiviran ter z pomočjo rearma extendam na 120 dni vskaih 30 dni in po 120 dneh nanovo instaliram sistem. Je to legalno?

RejZoR ::

Je legalno. Ni pa legalen re-arm z uporabo hackov po 120 dneh. Čeprav kakor vem so re-arm pred časom ukinili. Verjetno samo za Visto, ki je sedaj neaktualen OS. Nisem nikoli uproabljal tega, tko da za Win7 težko rečem zagotovo.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Sej konckoncu je tudi Ubuntu dovolj dobra opcija v službi, ker vse kaj rabim deluje v primeru z domačim setapom ko ima exotične stvari. Bom videl kaj bom naredo.

Ostali v sluzbi tak neznajo druga kot Ikono 2x kliknit. Enim se to dela probleme. :)

In da windows 7 se ima vedno rearm. Sem napisal slmgr /dlv
in mi odpre okno z rearm count: 3

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

RejZoR ::

Pri nas eni dvoklikajo vse. Ikone na namizju, opcije v službenem programu, linke v mailih in na spletu itd čeprav je treba dvokliknit samo ikone na namizju. Pa sem jim že 100x rekel, da se vse ostalo klikne enkrat pa še kar dvoklikajo. Ah well.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Sem našel link od Techneta, kjer ponujajo Enterprise trial 90 dni.
Bom instaliral reje to, ker prvic je 90 dni, drugič je prosto dostopna, ter trejič je mogoče rearm tudi 90 dnevni v kolikor se vedno deluje.

V tem času bo pa tako ali tako ze verjetno Windows 8 beta zunaj.

EDIT: Na ultimate rearm sevedno deluje. Moram probat kaj se zgodi z Windows Restore. Ce to resetira rearm, ker te se reisntalat nerabim

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Opensource Email Client za MS exchange 2003

Oddelek: Programska oprema
9947 (876) Icematxyz
»

win 7 poteklo 30 dni

Oddelek: Pomoč in nasveti