» »

Back up celega diska

Back up celega diska

wizzy ::

Imam prenosni računalnik ki zaradi nepravega deljenja kapacitet diska je neuporaben. Na njemu so določene datoteke katere so zelo pomembne a točno ne vem kje se nahajajo zato imam idejo, da disk od prenosnika priklopim na moj osebni računalnik, naredim cev backup diskov ter shranim. Nato bi ponovno naložil windowse ter zadevo poštimal. Ta backup pa bi vrnil lastniku ki bi kasneje lahko našel vse svoje "izgubljene" datoteke.
Iščem program ki bi mi naredil backup celga diska kot copy/paste da bi se dalo enostavno pogledat.

Willy White ::

Nekaj imagov sem naredil s programom od Microsofta Disk2vhd, kateri ima možnost tudi da je kompatibilen z virtualnimi programi, najraje pa imam Acronis True Image. Pri Disk2vhd je stvar takšna, da lahko sliko dejansko zajemaš, ko si prijavljen v system.

RejZoR ::

Eh, ne rabiš tolk komplicirat. Snemi si EASEUS Partition Master Free in samo spremeni velikost particij. Boš imel 3/4 manj dela za isti efekt. Razen če moraš nujno nanovo naložit sistem, potemm pa je vseeno. Ampak pol moraš fajle skopirat ročno in ne z disk backup programi, ki skopirajo 1:1 kopijo diska.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

wizzy ::

Ups mor osebni računalnik je mal bol novejše narave ter ATA adapterja več ne podpira :D Prvič vidm da ima disk možnost kopiraj :D Tako da bom kar zunanji disk uporabil ter skopiral nanga ter to je to.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obstoječi sistem na drug računalnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
152367 (1768) dash_wallace
»

Je virtualizacija rešitev?

Oddelek: Operacijski sistemi
284516 (3672) peko_deko
»

Program za image diska

Oddelek: Programska oprema
6607 (493) Unknown_001
»

Virtualizacija trdega disk

Oddelek: Programska oprema
71253 (1095) broken/link
»

Službeni prenosni računalnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
9013674 (12395) Daedalus

Več podobnih tem