Forum » Elektrotehnika in elektronika » navigacija v Mitsubishi Pajeru
navigacija v Mitsubishi Pajeru
makaroni ::
Kupil sem v Nemčiji novega Mitsubishi Pajera, vsa oprema in noter je original Mitsubishi communication paket Rockford vse v enem navigacija, avtoradio mp3, tv, odlična zadeva dobra muzka a navigacija funkcionira le v Italiji, avstriji, Nemčiji, pri nas pa "Sahara". Zadaj je sicer reža HDD ali nekaj podobnega. Ali kdo ve kaj storiti, naši Mitsubishi trgovci nič ne vedo, na spletu nič o mapah, skratka "exsotika". Mogoče kdo kaj ve???
rognaj ::
Poglej na http://mitsubishiforum.com/forum/mitsub...
Vzeti moraš ven disk, ga odkleniti in potem prenesti "nove" karte. Ko disk daš nazaj v avto, se zopet zaklene.
Vzeti moraš ven disk, ga odkleniti in potem prenesti "nove" karte. Ko disk daš nazaj v avto, se zopet zaklene.
V redu, ampak noter ni nekega medija-diska, katerega bi kratko malo "operiral" mislim, da morajo obstajati neke karte mitsubishijeve??
Ah seveda, spregledal sem link vse jasno, sem prebral, v kratkem poiščem nekega maestrota za izvedbo. Rognaj najlepša hvala sporočim rezultat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup avta 4x4 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13770 (10683) | krneki0001 |
» | Avto nižjega srednjega razreda (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 25707 (21614) | dj_uro |
» | Navigacija NAVIGON (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 25460 (14590) | madmitch |
» | nakup navigacijske napraveOddelek: Kaj kupiti | 8757 (7263) | gti85kw |
» | Kupujem nov monitor 22" CRT, katerega priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 2394 (1784) | glinik |