Forum » Kaj kupiti » Katere žične slušalke s kvalitetnim mikrofonom za HTC Desire HD
Katere žične slušalke s kvalitetnim mikrofonom za HTC Desire HD
zmaugy ::
Kupujem žične slušalke za telefoniranje v glavnem iz dnevne sobe (v avtu imam prostoročno na BT, ampak vsaj doma bi rad dal možganom malo predaha od kuhanja s sevanjem). Rad bi čimbolj kvalitetne slušalke s čimbolj kvalitetnim mikrofonom, ki bi bile uporabne tudi za Skype telefonijo iz računalnika saj pri priloženih mikrofon ni najboljši in se mi je dogajalo da me sogovorniki občasno sploh niso slišali, tako da bi bilo verjetno najboljše, če bi bil mikrofon na palčki pred usti in ne na žici nekje pod brado.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
bajsibajsi ::
Se strinjam, tudi moj mikrofon k prilozenim slusalkam za HTC Desire in Iphone 4 je bolj kot ne sranje. Uporabljam enako vecinoma za Skype (Skype na PC in mobilcu). Deloma pomaga ce uporabis prilozeno kljukico in ga zapnes za obleko, tako da je vsaj obrnjen vecino casa v pravo smer.
Mimogrede, ali imas za PC extra 3.5 jack z dvema izhodoma?
Mimogrede, ali imas za PC extra 3.5 jack z dvema izhodoma?
zmaugy ::
Ravnokar sem si naročil na cyberport.de Sennheiser PC 230 in SteelSeries mobile headset adapter 2x3,5 mm.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke in kje kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 74536 (17501) | Banza |
» | Katere brezžične slušalke kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7706 (6371) | BorutK-73 |
» | SlusalkeOddelek: Kaj kupiti | 8683 (7673) | Verma |
» | Katere slušalke??Oddelek: Kaj kupiti | 3271 (2238) | BorutK-73 |
» | naglavne slušalke 2,5mmOddelek: Pomoč in nasveti | 3470 (3212) | crack_rack |