Forum » Zvok in slika » Zvočniki ne delajo vredu
Zvočniki ne delajo vredu
ozone14 ::
Imam problem kateri se mi je pojavil kakšen mesec nazaj. (Mesec po tem ko sem formatiru računalnik) Problem je v tem, da ko poslušam glasbo začne zvok zelo "štekat". Npr. včasih sem glasbo lahko poslušal brez problema sedaj pa 2 sekunde vredu zvoka, nato trrrrrrrrrrrr (zelo počasi) in s5 naprej...
Any solutions?
Lp
Any solutions?
Lp
Łp GašPer
Zamenjaj zvočnike :)
Zvočnike mam na notebooku, in sm jih že odklopil pa tud na notebooku štekajo.
poglej ce je procesor obremenjen
A te smem vprašat kak bi to preveru??
Łp GašPer
Evo preveru sem obremenitev pa je to krivo sam včasih sm lahka suku musko brez problema zj pa šteka, pa učasih sm lahka meu še špile uzad odprte... a bi bla še kakšna druga rešitev?
Łp GašPer
popster ::
odvistno od prioritete programa ki predvaja muziko, lahko tudi probaš z drugim programom, izklopiš vizualizacijo, itd.
Pa procesor požira kot pes... prvo je cpu obremenjen okol 12 pol se pa suče okol 50.
@Popster: Odvisno od prioritete programa ki predvaja muziko, lahko tudi probaš z drugim programom, izklopiš vizulacijo, itd.
---------
Pa poslušam preko strani youtube, preko programa pa je v prvi vrsti vlc. Kje, kakšna vizulacija?
@Popster: Odvisno od prioritete programa ki predvaja muziko, lahko tudi probaš z drugim programom, izklopiš vizulacijo, itd.
---------
Pa poslušam preko strani youtube, preko programa pa je v prvi vrsti vlc. Kje, kakšna vizulacija?
Łp GašPer
popster ::
youtube ima itak video zraven, vlc pa je požrešen program, probaj z kakim lite programom naprimer mplayerjem.
čeprau youtube še kr šteka... -.- sedaj dobim na posojo od podravnatelja windows na usbju pa bom tega dau gor da nebo štekal
Łp GašPer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program uporabljate za poslušanje glasbe? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13850 (9421) | Olórin |
» | Adapter HDMI -> DVI + audioOddelek: Zvok in slika | 921 (837) | hojnikb |
» | bass ne deluje oz. deluje ampak ne tako kot hočemOddelek: Zvok in slika | 2972 (2266) | CeSTbon |
» | hitrost procesorja - obdelava videaOddelek: Pomoč in nasveti | 3272 (2819) | xteakwondox |
» | Problemi z grafično GAINWARD GF4 MX440 64MB????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1361 (1247) | Icely |