Forum » Mobilne tehnologije » Dnevnik poroča.. operacisjki sistem Galaxy
Dnevnik poroča.. operacisjki sistem Galaxy
shak ::
Tole sem moral podelit, ker se mi zdi res smešno. Članek na http://www.dnevnik.si/novice/znanost/10...
Sem kar skopiral ključne stavke.
Ko bodo mobilni telefoni z operacijskim sistemom Mango dostopni na tržišču, bosta njegova največja tekmeca Applov Iphone in Samsungov Android.
>torej MS Mango, tekmeca Apple iOS in Google Android ;)
Do konca naslednjega leta naj bi sicer polovica pametnih telefonov uporabljala Samsungov operacijski sistem Galaxy, Iphone pa naj bi zadržal približno 18,9 odstotka uporabnikov.
>Tale je pa skor nepopravljiva, Samsungov opercijski sistem Galaxy. Ali govori o operacisjkih sistemih. Samsung izdeluje serijo mobilnih naprav Galaxy na katereih teče opracisjki sistem Android, ki pa je od Googla.
:))
Sem kar skopiral ključne stavke.
Ko bodo mobilni telefoni z operacijskim sistemom Mango dostopni na tržišču, bosta njegova največja tekmeca Applov Iphone in Samsungov Android.
>torej MS Mango, tekmeca Apple iOS in Google Android ;)
Do konca naslednjega leta naj bi sicer polovica pametnih telefonov uporabljala Samsungov operacijski sistem Galaxy, Iphone pa naj bi zadržal približno 18,9 odstotka uporabnikov.
>Tale je pa skor nepopravljiva, Samsungov opercijski sistem Galaxy. Ali govori o operacisjkih sistemih. Samsung izdeluje serijo mobilnih naprav Galaxy na katereih teče opracisjki sistem Android, ki pa je od Googla.
:))
bluefish ::
Ja, to pa se zgodi, če ti pišejo članke študentje, ki o področju nimajo pojma. 24kur način dela se očitno širi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater smartphone kupit ?Oddelek: Kaj kupiti | 4428 (3262) | Meizu |
» | Nova anketa: tablico že imate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 22795 (17167) | roCkY |
» | Prodaja Office in Windows odlično, Windows Phone niti neOddelek: Novice / Ostale najave | 13366 (11523) | LuGi |
» | Apple WWDC: iOS 5Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9593 (8199) | zee |
» | Mango bo debitiral na Nokiah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 18429 (16376) | BlueRunner |