Forum » Loža » Maneger blog
Maneger blog
Dejan20 ::
Lep pozdrav,
pripravljam blog na temo menegerstvo. Blog je trenutno še v fazi formirjanja v načrtu imam, da bom blog končal enkrat oktobra. Pišem vam zato ker bi rad povabil ljudi k sodelovanju. Kako lahko sodelujete? No če ima kakšen željo pistat članke na blogu ga vljudno vabim, da se mi javi na mail, da se zmenimo o sodelovanju.
Moj mail: dejanspasojevic@web-center.si
Hvala
pripravljam blog na temo menegerstvo. Blog je trenutno še v fazi formirjanja v načrtu imam, da bom blog končal enkrat oktobra. Pišem vam zato ker bi rad povabil ljudi k sodelovanju. Kako lahko sodelujete? No če ima kakšen željo pistat članke na blogu ga vljudno vabim, da se mi javi na mail, da se zmenimo o sodelovanju.
Moj mail: dejanspasojevic@web-center.si
Hvala
- spremenil: Dejan20 ()
Gray_Warden ::
http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name...
manager in menedžer -ja [ménedžer] m (e??) 1. v kapitalistični ekonomiki vodilni uslužbenec podjetja; direktor, ravnatelj: družbo upravljajo managerji; odločilna vloga managerjev 2. publ. voditelj, organizator zlasti v gospodarstvu: biti manager turistične agencije; dober, nesposoben manager / turistični manager // poslovni vodja moštva, skupine, posameznika v poklicnem športu, popevkarstvu: pevko je spremljal manager; manager boksarja; moštvo z managerjem in trenerjem ?
manager in menedžer -ja [ménedžer] m (e??) 1. v kapitalistični ekonomiki vodilni uslužbenec podjetja; direktor, ravnatelj: družbo upravljajo managerji; odločilna vloga managerjev 2. publ. voditelj, organizator zlasti v gospodarstvu: biti manager turistične agencije; dober, nesposoben manager / turistični manager // poslovni vodja moštva, skupine, posameznika v poklicnem športu, popevkarstvu: pevko je spremljal manager; manager boksarja; moštvo z managerjem in trenerjem ?
Why so serious?
erkgheoruugh ::
Tudi jaz ti priporočam, da do oktobra predvsem malo povadiš Slovenski jezik, ker vse skupaj zgleda zelo nekredibilno.
Vsak, ki bo prišel na tvojo stran, se bo kaj hitro odločil, da klikne gumb back, ko bo videl, da že pri naslovu šepa,
Vsak, ki bo prišel na tvojo stran, se bo kaj hitro odločil, da klikne gumb back, ko bo videl, da že pri naslovu šepa,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IoT - standardna komunikacijaOddelek: Omrežja in internet | 2147 (1705) | srus |
⊘ | Zoran Janković - slovenski mesija 2.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 10411 (9208) | Ziga Dolhar |
» | Lestvica najbolje plačanih slovenskih uprav in menedžerjevOddelek: Loža | 2425 (1967) | pirat |
» | Kaj naj Slovenija najprej pridobi iz EU - managerje ali ostale zaposlene (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 3932 (3364) | BigWhale |