Forum » Zvok in slika » Konvertanje video posnetkov
Konvertanje video posnetkov
Higuain ::
Pozdravljeni!
Imam en problem, pri kovertanju video posnetkov, gre za omrežni disk, kjer je preko 3000 video posnekov, in me zanima, če je sploh mogoče, da ko konvertam original video, da mi ostanejo v "outputu" nastavitve glede pravic in varnosti videa? Pač te nastavitve kdo lahko karkoli počne z videom...
LP
Imam en problem, pri kovertanju video posnetkov, gre za omrežni disk, kjer je preko 3000 video posnekov, in me zanima, če je sploh mogoče, da ko konvertam original video, da mi ostanejo v "outputu" nastavitve glede pravic in varnosti videa? Pač te nastavitve kdo lahko karkoli počne z videom...
LP
Mavrik ::
Glede na to, da se pri konverziji ustvari nova datoteka in da pravice določi OS na oddaljenem strežniku, verjetno v samem programu za konverzijo tega ne boš mogel narediti.
Kvečjemu napišeš kako skripto, ki bo po konverziji popravila pravice na outputu.
Kvečjemu napišeš kako skripto, ki bo po konverziji popravila pravice na outputu.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diesel avto na plin ?Oddelek: Na cesti | 6176 (288) | Nikonja |
» | VIDEO EDITING : M2TS datoteke oziroma AVCHD kodek...Oddelek: Zvok in slika | 2866 (2445) | urosfri |
» | Črni robOddelek: Zvok in slika | 1232 (1131) | Yossarian |
» | Firewire kabelOddelek: Zvok in slika | 1200 (1011) | CaqKa |
» | DVD-DIVXOddelek: Pomoč in nasveti | 1789 (1627) | matevzm |