Forum » Mobilne tehnologije » Nokia N95 in geslo za wireless
Nokia N95 in geslo za wireless
bbenci2 ::
Pozdravljeni!
Do nedavnega sem imel nekako nastavljeno, da mi ni bilo potrebno vsakič ob povezovanju na internet preko wireless vedno znova vpisovati geslo. Namreč pred kratkim sem resetiral router D-Link in ga ponovno nastavil enako kot je bil na začetku, ko mi ni bilo potrebno vsakič vpisovati gesla. Morda kdo ve kaj sem imel prej nastavljeno drugače kot sedaj, ko moram vsakič ko zaženem brskalnik Opera, vpisovati geslo? Morda kaj na Nokii N97?
Hvala!
Do nedavnega sem imel nekako nastavljeno, da mi ni bilo potrebno vsakič ob povezovanju na internet preko wireless vedno znova vpisovati geslo. Namreč pred kratkim sem resetiral router D-Link in ga ponovno nastavil enako kot je bil na začetku, ko mi ni bilo potrebno vsakič vpisovati gesla. Morda kdo ve kaj sem imel prej nastavljeno drugače kot sedaj, ko moram vsakič ko zaženem brskalnik Opera, vpisovati geslo? Morda kaj na Nokii N97?
Hvala!
C-Tech 5000 HD Combo Plus, Sony Bravia KDL 37V5500, Sony Bravia KDL-40W4000
Toroidal T90, Opticum 4100C
Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick
Toroidal T90, Opticum 4100C
Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LINUX - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1630 (1076) | moat |
» | Windows ne more odstraniti geslaOddelek: Pomoč in nasveti | 2780 (2268) | amigo_no1 |
» | Firefox težaviceOddelek: Pomoč in nasveti | 1001 (968) | alexz |
» | Omrežje preko Siol-Sagem modemaOddelek: Omrežja in internet | 1606 (1446) | 'FireSTORM' |
» | win xp - zaklepanje rčunalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1754 (1520) | ToniT |