Forum » Pomoč in nasveti » Moteč zvok pri zagonu XPjev
Moteč zvok pri zagonu XPjev
SisQ ::
Lep pozdrav!
Pojavlja se hreščeč zvok pri zagonu windovsev. Kasneje hreščanja ni, čeprav zvok ni najbolj " čist". Puskušam izklopit 3d sound, pa ne vem kje. Nekje sem prebral, da lahko to povzroča probleme. Kako to izklopim, oziroma s čem lahko rešim ta problem?
Še nekaj. Kaj je EAX od creativa. To se mi je zinštaliralo(mislim) z eno igro, vendar sem odstranil, ker sem mislil da to povzroča probleme pri zvoku. Pa očitno ne. Zvočna je integrirana - 6 kanalna.
Je kakšna rešitev?
Pojavlja se hreščeč zvok pri zagonu windovsev. Kasneje hreščanja ni, čeprav zvok ni najbolj " čist". Puskušam izklopit 3d sound, pa ne vem kje. Nekje sem prebral, da lahko to povzroča probleme. Kako to izklopim, oziroma s čem lahko rešim ta problem?
Še nekaj. Kaj je EAX od creativa. To se mi je zinštaliralo(mislim) z eno igro, vendar sem odstranil, ker sem mislil da to povzroča probleme pri zvoku. Pa očitno ne. Zvočna je integrirana - 6 kanalna.
Je kakšna rešitev?
Hvala za strani. Zdaj vsaj vem, kaj je EAX. Zvočno verjetno ne bom kupil nove, ker se verjetno da rešit kako drugače. Mogoče kakšen bolj uporaben nasvet?
SAJ, saj!
Sem upal na kakšno lažjo varianto.
Kako pa lahko izklopim zvok, ki se pojavi pri zagonu v windowse? (jebat ga, ne najdem)
Sem upal na kakšno lažjo varianto.
Kako pa lahko izklopim zvok, ki se pojavi pri zagonu v windowse? (jebat ga, ne najdem)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ASM] Pomoč, ne najdem napakeOddelek: Programiranje | 1105 (981) | c0dehunter |
» | Audigy2 ZS ja ali ne?Oddelek: Kaj kupiti | 1592 (1242) | rokxboy |
» | Directsound3D vs A3D v igrahOddelek: Zvok in slika | 883 (779) | CaqKa |
» | Kje je problem ? (AC3-zvočna-5.1 zvočniki)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1290 (1118) | DJ-DUST |
» | monster sound 2 mx300 ?Oddelek: Zvok in slika | 1399 (1264) | NoUse4AName |