Forum » Omrežja in internet » Mrežna kartica PCI, ki NIMA Realtek čipa
Mrežna kartica PCI, ki NIMA Realtek čipa
Mitch ::
Kot že naslov pove, me zanima, če se da kje v Sloveniji kupiti mrežno kartico z katerim mrežnim čipom, ne da bi ta bil od proizvajalca Realtek? Iskal sem že vsepovsod ampak sem naletel samo na mrežne kartice z Realtekom. Kaj se je zgodilo z proizvajalci kot so 3COM, Broadcom, Marvel? Zelo bi bil hvaležen, če mi lahko kdo pomaga najti kakšno kartico z omenjenimi čipi...
P.S. Skurilo mi je že 3 Realtekove mrežne kartice zato sem se odločil, da poizkusim še kaj drugega...
P.S. Skurilo mi je že 3 Realtekove mrežne kartice zato sem se odločil, da poizkusim še kaj drugega...
RejZoR ::
Marvell Yukon based so bile precej dobre. Čeprav gre spet pretežno za onboard verzije...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Poldi112 ::
Techtrade si pogledal? Pa Mlacom?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Poldi112 ()
tony1 ::
PCI mrežnih z Intelovim čipovjem imaš ogromno, če ne drugje tudi na ebayju (in morda bolhi).
3com pa, stari slavi navkljub, že 5 let+ ne dela mrežnih kartic (sploh ne vem, če so kdaj prodajali giga mrežne kartice).
3com pa, stari slavi navkljub, že 5 let+ ne dela mrežnih kartic (sploh ne vem, če so kdaj prodajali giga mrežne kartice).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gigabitni switchOddelek: Omrežja in internet | 2878 (2332) | ender |
» | Ubuntu problem z mrežno 3com 3c509Oddelek: Operacijski sistemi | 2268 (2018) | krofko |
» | Killer NIC (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 8864 (5731) | BaToCarx |
» | na AMD počsnejši net kot na INTEL???Oddelek: Omrežja in internet | 2060 (1082) | Pr0peler |
» | Mrezna KarticaOddelek: Kaj kupiti | 1503 (1112) | simon |