Forum » Sedem umetnosti » knjiga o dizajnu, kompoziciji
knjiga o dizajnu, kompoziciji
blackbfm ::
Kdo ve za kakšno pametno knjigo o dizajnu in kompoziciji oz. kakšen priročnik, ker mi ni lih do branja par 100 strani?
Se pravi, ne zanima me nek specifičen tutorial, ampak tko bolj na splošno, kak narest zadevo lično, prijetno na pogled, razmaki, linije, izbira tipgrafije, nevem. Štekam da rabiš met čut za te stvari, ampak nekaj pa je verjetno tut na teoriji. Ker karkoli delam, saj kakšna stvar mi rata sem pa tja..ampak ni to to oz. mislim da bi dal loh več od sebe, če bi imel neke smernice v glavi.
Se pravi, ne zanima me nek specifičen tutorial, ampak tko bolj na splošno, kak narest zadevo lično, prijetno na pogled, razmaki, linije, izbira tipgrafije, nevem. Štekam da rabiš met čut za te stvari, ampak nekaj pa je verjetno tut na teoriji. Ker karkoli delam, saj kakšna stvar mi rata sem pa tja..ampak ni to to oz. mislim da bi dal loh več od sebe, če bi imel neke smernice v glavi.
- spremenilo: blackbfm ()
BaToCarx ::
Kaj takega? http://www.ucdc.edu/support/students/Po... To ni lih knjiga: http://www.jamiewieck.com/visual-essays...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaToCarx ()
Ales ::
Veliko je na teoriji in če ti ni do branja par 100 strani, potem pozabi. Par 100 je komaj uvod, par 1000, pa boš nekaj malega vedel.
Za začetek lahko štartaš tudi z Teach Yourself Graphic Design: A Self-Study Course Outline.
Za začetek lahko štartaš tudi z Teach Yourself Graphic Design: A Self-Study Course Outline.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najbolj grozljiva knjigaOddelek: Sedem umetnosti | 3423 (2853) | Oberyn |
» | Predprodajno 'povpraševanje' po iPadu večje od iPhona (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 16231 (14298) | dbevfat |
» | [Oracle] TutorialiOddelek: Programiranje | 1641 (1314) | ElNuncio |
» | Ali bo SM do leta 2008 dokončno dokazan?Oddelek: Znanost in tehnologija | 2422 (1801) | Thomas |
» | S cim delajo kvalitetne Flash straniOddelek: Izdelava spletišč | 1205 (1108) | Ziga Dolhar |