Forum » Pomoč in nasveti » win7 težave pri zagomu exe datotek
win7 težave pri zagomu exe datotek
Rokomah ::
Imam novi računalnik. Brez težav sem inštaliral vse programe, sedaj pa naletel na težavo, ko nekatere programe, ki sem jih imel spravljene na arhivskem disku (razne setup.exe) sedaj na novem win7 ne morem zagnati oz. inštalirati. Na starem računalniku, kjer je še vedno win7 te enake programe lahko inštaliram. Ko sem pa te programe najprej presnel na prenosni disk in nato posredno inštaliral iz prenosnega diska, je pa delovalo.
Je možno, da starejši programi niso več kompatibilni z zadnjo različico win7 ???
Mogoče še tudi nisem naredil vseh win7 UpDajtov?
Vse pravice so na full.
Je možno, da starejši programi niso več kompatibilni z zadnjo različico win7 ???
Mogoče še tudi nisem naredil vseh win7 UpDajtov?
Vse pravice so na full.
Duhec ::
So Win7 mogoče 64bitni ?
Aktiviraj administratorski račun. (googlaj: Net user administrator /active:yes )
Desni klik na program in poizkusi Run As Admin.
Aktiviraj administratorski račun. (googlaj: Net user administrator /active:yes )
Desni klik na program in poizkusi Run As Admin.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows to Go (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11164 (7310) | Pesimist |
» | xp ali win 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 3120 (2743) | CoreySteel |
» | Dostop do NTFS diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1622 (1345) | solatko |
» | Windows 7 najuspešnejši Microsoftov operacijski sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 25798 (22553) | Jst |
» | Microsoft prepovedal netbooke s hibridno hrambo podatkov, zanikal ARM podporo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 6408 (5129) | klinker |