Forum » Loža » Za vse zeljne ucenja
Za vse zeljne ucenja
AlchemY ::
Na spodnjem naslovu boste nasli solidno stran polnobrezplacnih tecajev iz razlicnih smeri racunalnistva!!
LINK
LINK
andrej ::
cool stran. sicer bi vsebina lahko bla malo bolj sveza, ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe...
sasox ::
miha malo sprobaj s tem sem se jast ukvarjal zadnjo uro.........koncno je ratal........sam so strani razdrobljene na 1 stran v pdf-ju tko da traja full da si dol spravis eno buklo (250 strani)
no naj vam bo
ko ti odpre pdf mas desno zgoraj v acrobatu (nad scrolom) kot en gumbek (dve vzporedni crtici).......ke kliknes in potem se ti odpre menu..........potem pa samo se shranis
sam sem ze na 33/250 strani od ene bukve...........ufffff
ko ti odpre pdf mas desno zgoraj v acrobatu (nad scrolom) kot en gumbek (dve vzporedni crtici).......ke kliknes in potem se ti odpre menu..........potem pa samo se shranis
sam sem ze na 33/250 strani od ene bukve...........ufffff
calidus ::
tole bi ser dalo zment da vsak nekaj downlouda in si lahko potem izmenjamo...
a je kdo za?
pol pa lahko da kdo kaksno stvar na kaksen ftp al pa link do kksnih zazipanih fajlov
a je kdo za?
pol pa lahko da kdo kaksno stvar na kaksen ftp al pa link do kksnih zazipanih fajlov
A je da tele pdf-je kako drugače downloudat kot stran po stran?
A bo kakšen programerček na hitro kej spisal skupaj, da bi tole delalo avtomatsko?
A bo kakšen programerček na hitro kej spisal skupaj, da bi tole delalo avtomatsko?
bodi zadovoljen, da se da sploh spravit
navodila so tukaj (za tiste, ki jim se ni uspelo)
1. klikni na tisti gumbek, ki je na sliki v okvircku
2. po kliku se ti pokaze se orodna vrtica, potem zadevo samo se sejvas
ce to ne deluje, potem pa sami malo experimentirajte (meni ta nacin 100% deluje)
navodila so tukaj (za tiste, ki jim se ni uspelo)
1. klikni na tisti gumbek, ki je na sliki v okvircku
2. po kliku se ti pokaze se orodna vrtica, potem zadevo samo se sejvas
ce to ne deluje, potem pa sami malo experimentirajte (meni ta nacin 100% deluje)
Ali ma kdo program s katerim bi vse te ***pdf-je združil v en pdf?
Recimo acrobat distiller 4 ali kaj podobnega? Bi bilo presneto uporabno, da ni treba vsakega posebej odpret!
Recimo acrobat distiller 4 ali kaj podobnega? Bi bilo presneto uporabno, da ni treba vsakega posebej odpret!
glede na to da 100 strani zasede slab Mb (nezipano), bi se res lahko zmenil za kaksne zamenjave, kar po mejlu, da ne bomo vsi vse dol vlekli
Jaz sem že dol potegnu sledeče:
Free Tutorial Learning JavaScript (95 Pages)(no ja, tega mam zdele 52/95),
Free Tutorial C++ Programming (86 Pages)
Free Tutorial Microsoft Visual C++ 5 and the MFC&T 32 bit Windows Programming (193 Pages)
se priporočam za karkoli od tistih pdf-jev, posebej kej za programiranje in html...
hvala..
tule je mojmail
Free Tutorial Learning JavaScript (95 Pages)(no ja, tega mam zdele 52/95),
Free Tutorial C++ Programming (86 Pages)
Free Tutorial Microsoft Visual C++ 5 and the MFC&T 32 bit Windows Programming (193 Pages)
se priporočam za karkoli od tistih pdf-jev, posebej kej za programiranje in html...
hvala..
tule je mojmail
Pdf-je, ki sem jih že zdownloudal sem dal v zip in so dostopni na tem naslovuKLIK
Lahko jih še sami uploudate, bom vesel... :)
Lahko jih še sami uploudate, bom vesel... :)
jaz mislim potegnit dol vse v direktoriju unix, prve dve knjigi sem ze, tle je moj mail na katerem se lahko zmenimo! E-Mail
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se da stisniti pdf?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2977 (2175) | jedateruk |
» | Adobe acrobat(pro) brezplačne alternativeOddelek: Programska oprema | 2670 (2562) | opeter |
» | [Adobe Acrobat] vstavljanje slike v dokumentOddelek: Programska oprema | 1333 (1233) | bosmla |
» | Oblika OpenDocument dobila zeleno luč (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8111 (6505) | GRainbow |
» | Kakšen bo Firefox 1.0?Oddelek: Novice / Brskalniki | 3077 (3077) | MrStein |