Forum » Pomoč in nasveti » transakcije med vikendi...plačilo prek interneta med vikendom???
transakcije med vikendi...plačilo prek interneta med vikendom???
Marilyn ::
pozdravljeni!
zanima me ali lahko uporabljam nakazila med vikendi oz. med ne-delovnim časom?...Rad bi nekaj naročil in takoj plačal ( igral poker, kateri imajo vrsto možnosti za plačilo), vendar dvomim v to, da bo denar nakazan danes, ker je vikend. Kakorkoli že, ali obstaja kakšna transakcija,, da bi bila možna danes?..Moneybookers... itd.?
zanima me ali lahko uporabljam nakazila med vikendi oz. med ne-delovnim časom?...Rad bi nekaj naročil in takoj plačal ( igral poker, kateri imajo vrsto možnosti za plačilo), vendar dvomim v to, da bo denar nakazan danes, ker je vikend. Kakorkoli že, ali obstaja kakšna transakcija,, da bi bila možna danes?..Moneybookers... itd.?
Pyr0Beast ::
Ne.
Paypal mogoče.
Paypal mogoče.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pyr0Beast ()
logit ::
Na SKB NETu ne moreš. Transakcija gre takoj v čakalno vrsto in se izvrši v ponedeljek zjutraj.
frudi ::
Kreditne kartice ali Moneybookers gredo takoj skozi (Moneybookers pod pogojem, da že imaš account z razpoložljivimi sredstvi ali registrirano in verificirano kreditno kartico).
Bančna nakazila pa ne bodo šla danes skozi.
Bančna nakazila pa ne bodo šla danes skozi.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
konec koncev...vse opcije so izvedljive...samo ne danes, ker se bančna nakazila (sem na banki koper) ne opravljajo?
techfreak :) ::
Med ne-delovnim časom lahko opraviš vse razen bančnega nakazila. Torej kreditna kartica, PayPal, Moneybookers, Paysafecard, ...
ja razumem..ampak morem nekako denar spravit na te zadeve ...
torej sem zaključil zgodbo?
torej sem zaključil zgodbo?
genesiss ::
Če imaš NLB in poznaš koga ki ima NLB in katero od zgorajomenjenih storitev, mu lahko preo internega prenosa nakažeš na račun (dobi v trenutku), on pa nakaže na tvoj paypal.
nimam, žal...iščem opcijo, da bi si nakazal sedaj denar na omenjene storitve in igral ..kot vidim, to nebo mogoče.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Marilyn ()
#000000 ::
Kaj men vikendom, te še med tednom ne spravijo dnarja naprej. Jest sem 6 ta mesec dobil refund ker sem kupil neko uro za kolega na ebayu, on se je sprodajalcem zmenu za neko nižjo ceno, ko pa sm jaz plačal sem plačal oglaševano ceno. No nakar mi je čez nekaj dni 6.7. prodajalec nakazal višek nazaj 13. naj bi bila zadeva na moji kartici, a danes smo 17 in še vedno teh 9 funtov ni nikjer. Ne zastopim kako tak drobišek hodi tok časa nazaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137687 (17651) | igi82m |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21076 (18153) | Kwizlord |
» | PayPal (končno) podpira nakazila v Slovenijo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 16989 (9310) | techfreak :) |
» | Paypal v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17993 (11082) | techfreak :) |
» | Moneybookers je drag, Paypala pa še niOddelek: Omrežja in internet | 2881 (2332) | teleban |