Forum » Loža » Zavarovanje avta preko spleta
Zavarovanje avta preko spleta
simnov ::
Zakaj tukaj https://www.triglav.si/wide.jsp?id=8517... ne morem vpisati št. police zmanjka prostora.
#000000 ::
Sej ta online so itak brez veze, tko al tko boš mogu osebno tja, to je tipična slovenska OnLine storitev, prvo se jebeš da vpišeš vse živo, nakar moraš še vedno osebno tja.
techfreak :) ::
@#000000: Glede na "popularnost" digitalnih potrdil to ni nič čudnega. Sklenitev zavarovanja brez podpisa je pa verjetno nemogoče.
#000000 ::
Jest sem mogu osebno tja, sicer sem to delal preko generali zavarovalnice kako leto nazaj in sem skor 100% da je drugje enako. Ti boš izpolnil obrazce, potem bo prišla v par dneh koverta z odkupnino za vrednost zavarovanja, izpolnil boš še nek obrazec in poslal nazaj. Nakar boš šel na recimo LPP kjer boš plačal še cestnino in tehničnega (ako je čas zanj) nakar boš pokazal-oddal kopijo da imaš plačano zavarovanje in ti bodo poštemplali-podaljšali prometno dovoljnje za eno leto. Zguba časa ker vse to lahko urediš na LPP v istem šusu. LP
edit: aja še to, prov na živce mi gre, ko se hvalijo po vsej državni upravi da lahko vse narediš prek spleta, na koncu pa ugotoviš da lahko prek spleta lahko opraviš samo korak dva, ostalo moraš vse osebno, pe čeprav imaš certifikat. Ne vem kdo je nasadu državo in jim naredu take online storitve da moraš za vsako figo tja, če imaš certifikat je v precej državah EU možno podaljšat skoraj vsak dokument brez da bi šel iz bajte.
edit: aja še to, prov na živce mi gre, ko se hvalijo po vsej državni upravi da lahko vse narediš prek spleta, na koncu pa ugotoviš da lahko prek spleta lahko opraviš samo korak dva, ostalo moraš vse osebno, pe čeprav imaš certifikat. Ne vem kdo je nasadu državo in jim naredu take online storitve da moraš za vsako figo tja, če imaš certifikat je v precej državah EU možno podaljšat skoraj vsak dokument brez da bi šel iz bajte.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | E-napotnica (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16353 (9461) | simnov |
» | Odgovor komisije za bolnisko po 30-tih dnehOddelek: Loža | 14713 (13932) | Dimnik |
» | mylemon.at (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10048 (6289) | cvetyyy |
» | Sony Vaio iz USAOddelek: Kaj kupiti | 3518 (2998) | TribesMan |
» | Avtomobilsko zavarovanje-napakaOddelek: Na cesti | 1624 (1224) | SkIDiver |