Forum » Elektrotehnika in elektronika » problem z brumom
problem z brumom
noob96 ::
hej
imam lg-jev hišni kino s 5 zvočniki in ojačevalcem (glavno postajo. ko nanj priključim računalnik zvok in vse lepo deluje smo zelo brni kadar ni nobene glasbe, filma...nekje sem prebral da bi moral ojačevalec ozemljiti pa se mi niti malo ne sanja kako?
ali je lahko še kakšen drug problem? kaj priporočate?
lp
imam lg-jev hišni kino s 5 zvočniki in ojačevalcem (glavno postajo. ko nanj priključim računalnik zvok in vse lepo deluje smo zelo brni kadar ni nobene glasbe, filma...nekje sem prebral da bi moral ojačevalec ozemljiti pa se mi niti malo ne sanja kako?
ali je lahko še kakšen drug problem? kaj priporočate?
lp
zavajon ::
Tukaj je že par tem o tem.
Brum dostikrat povzroča antena.
Odklopi hišni kino od TV-ja in iz vsake naprave, ki je priklopljena na anteno, in preveri, če je še brum.
Brum dostikrat povzroča antena.
Odklopi hišni kino od TV-ja in iz vsake naprave, ki je priklopljena na anteno, in preveri, če je še brum.
RejZoR ::
Umakni signalne kable stran od električnih (da se ne sekajo in križajo). Včasih že to pomaga.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ojačevalec za 6 Ohm zvočnikeOddelek: Zvok in slika | 1463 (1242) | radmannsdorf |
» | brnenje v zvočnikihOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7514 (5290) | bullet321 |
» | Brum pri PC--->Hi-FiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2866 (2377) | Moravče |
» | DIY HPCOddelek: Zvok in slika | 5251 (4761) | Eboran |
» | BrnenjeOddelek: Zvok in slika | 1045 (975) | andHoc |