» »

geforce gt 440 problem z driverji

geforce gt 440 problem z driverji

Evil mind ::

Pred kratkim se mi je pokvarila geforce 8800 gt in sem jo zamenjal z novo gt 440. Pri prejšni grafični kartici sem imel driverje 169.21, zato ker pri novejših driverjih mi je začel utripati kvadratek v sredini ekrana. Isto se mi je zdaj ponovilo pri novejši grafični kartici s priloženimi driverji.

Torej, če dam nazaj 169 verjetno ne bo delala grafična tako kot bi mogla, zgleda da mi ne preostane drugega kot da dam visto ali pa sedmko, ker zdaj imam xp sp3.

hojnikb ::

Ne z 169 ti sigurn ne bo delala, ker še ni podprta v teh driverjih.Potegn najnovejše z nvidine strani, tist cd z driverji pa stran vrž..
Poglej v nastavitve od nvidie, če maš kej takega vklopleno, preglej vso kablovje, itd ...

In vsekako bi bla dobra ideja updejtat Windows na 7ko, da boš lahko izkoristo vse cukrčke ...
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Ma tudi najnovejši driverji niso rešli. Zgleda da bo treba zamenjat na sedmko. Upam da bo potem delalo, ker drugega mi ne preostane...

slika

slika

Ena slikca, ki sem jo našel.

Zgodovina sprememb…

hojnikb ::

formatiraj pa nalož 7ko gor in poročaj
#brezpodpisa

Zgleda da bo treba dat sedmko ja. Glede na to da moram dat še vse na zunanji disk, bo trajalo verjetno do jutri ali sobote :D

No win 7 in trenutni driverji za matično ploščo in grafično rešijo problem. Kaj je bilo krivo, da je tisti kvadratek na sredini mežikal naj ugotovijo kar pri Nvidiji :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z matično ploščo in novo grafično kartico

Oddelek: Pomoč in nasveti
102415 (1972) Mitch
»

Težava niprave frekvence procesorja (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
1029107 (7857) Miha20
»

XP SP2, SP3 ali win7 na 7 let star komp?

Oddelek: Pomoč in nasveti
9774 (651) hojnikb
»

Windows Vista zmrzne ob zagonu

Oddelek: Operacijski sistemi
151298 (1138) Duhec
»

AGP onemogočen - asrock dual939 (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
784700 (3771) Veron

Več podobnih tem