Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica deluje v biosu, ne deluje v xp-jih
Tipkovnica deluje v biosu, ne deluje v xp-jih
Neumann ::
Živjo,
imam eno zeloooo nadležno zadevo. :) Ko zaženem računalnik, se mi xpji lepo naložijo, ampak ko bi mogel vpisati geslo, ga ne morem, ne zazna ne tipkovnice ne miške. V biosu tipkovnica normalno deluje. Kot drugo rešitev, sem priklopil disk, kot sekundarni disk, na nek drug računalnik, vendar nisem mogel dostopati do Documents and Settings, ker je pač pod geslom. Napiše Access denied. Na disku imam res pomembne zadeve. ČE bi mi kdo probal pomagati? HP Compay dx2300 Microtower je računalnik.
Res si želim priti do datotek na disku. Ko bo to narejeno, bom že sformatiral. Lepooo prosim za pomoč.
imam eno zeloooo nadležno zadevo. :) Ko zaženem računalnik, se mi xpji lepo naložijo, ampak ko bi mogel vpisati geslo, ga ne morem, ne zazna ne tipkovnice ne miške. V biosu tipkovnica normalno deluje. Kot drugo rešitev, sem priklopil disk, kot sekundarni disk, na nek drug računalnik, vendar nisem mogel dostopati do Documents and Settings, ker je pač pod geslom. Napiše Access denied. Na disku imam res pomembne zadeve. ČE bi mi kdo probal pomagati? HP Compay dx2300 Microtower je računalnik.
Res si želim priti do datotek na disku. Ko bo to narejeno, bom že sformatiral. Lepooo prosim za pomoč.
Siddh ::
ali priklopiš PS/" miško in tipkovncio
ali pa greš v bios in daj USB mouse in USB keyboard na enable
ali pa greš v bios in daj USB mouse in USB keyboard na enable
Neumann ::
Hvala za odgovore, ampak ni bilo to. Na računalniku naj bi bil nek trojanec, nevem če je bil to razlog ali ne ampak mi je ratalo pridit v windowse. Če bo imel še kdo podoben problem naj samo opišem , kako sem ga rešil jaz:
1. pri zagonu pc-ja, sem pritisnil F8, ter zagnal računalnik v SAFE-MODE-u.
2. lahko prideš v osnovni sistem, brez gesla.
3. gres na start/run
4. napises control userpasswords
..in lahko spremeniš gesla, jih umakneš itd.
Ko sem to naredil, sem prišel v windowse brez gesla, tam pa je tipkovnica spet delovala, pravtako miška. Vse pomembno sem shranil na USB ključ in sformatiral računalnik.
Upam da sem komu pomagal,
LP
1. pri zagonu pc-ja, sem pritisnil F8, ter zagnal računalnik v SAFE-MODE-u.
2. lahko prideš v osnovni sistem, brez gesla.
3. gres na start/run
4. napises control userpasswords
..in lahko spremeniš gesla, jih umakneš itd.
Ko sem to naredil, sem prišel v windowse brez gesla, tam pa je tipkovnica spet delovala, pravtako miška. Vse pomembno sem shranil na USB ključ in sformatiral računalnik.
Upam da sem komu pomagal,
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP laptop win 10 pro, tipke levo desno delete ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 842 (776) | mat xxl |
» | Lenovo thinkpad t440s touchpad ne deluje v WIN10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1681 (1398) | nsa_ag3nt |
» | Geslo za po spanju ne dela več - win 8.1 64b (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6310 (5462) | jedateruk |
» | Potrebujem program za testiranje ramov , ki deluje v windowsihOddelek: Pomoč in nasveti | 2568 (2332) | boogie_xlr |
» | TrueCrypt 5.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 11048 (8460) | poweroff |