Forum » Loža » imate kake zanimive predloge za dopust v slovenski senci?
imate kake zanimive predloge za dopust v slovenski senci?
Machete ::
živ
Ima kdo kake dobre konkretne predloge za dopust cirka en teden nekje na severnem robu slovenije (od prekmurja, štajerske, koroške do gorenjske :p)
Išče se kaka updenana turistična kmetija ali apartmaji z dovolj obstranske ponudbe (rentanje bajkov, plovil, magar huvercrafta :p) da je pač kej zanimivga za počet v okolici, čim bolj športnega in zabavnega. 'Kako zgleda krava in kako pristane jajce v naši ponvi' fore me ne zanimajo, ker itak nism mestni.. sam ne da se mi na morje.
Hvala v naprej za predloge in linke!!
Ima kdo kake dobre konkretne predloge za dopust cirka en teden nekje na severnem robu slovenije (od prekmurja, štajerske, koroške do gorenjske :p)
Išče se kaka updenana turistična kmetija ali apartmaji z dovolj obstranske ponudbe (rentanje bajkov, plovil, magar huvercrafta :p) da je pač kej zanimivga za počet v okolici, čim bolj športnega in zabavnega. 'Kako zgleda krava in kako pristane jajce v naši ponvi' fore me ne zanimajo, ker itak nism mestni.. sam ne da se mi na morje.
Hvala v naprej za predloge in linke!!
Machete ::
thanks amok
lokacija dost kul, sam rahlo drago (nit ni posebi za 2 only) pa malce češko iz 80ih opremljeno.. :/
lokacija dost kul, sam rahlo drago (nit ni posebi za 2 only) pa malce češko iz 80ih opremljeno.. :/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Artisteer problemOddelek: Izdelava spletišč | 1377 (1121) | cyborg077 |
» | Word 2003 - stalno logo na kuverti - spremeba template ?Oddelek: Programska oprema | 3189 (3046) | solo5 |
» | Outlook predloga podpisaOddelek: Programiranje | 2213 (2106) | dusangonzo |
» | [Python] GePARDOddelek: Programiranje | 1747 (1580) | OwcA |
» | predlogi za lokalne naziveOddelek: Slo-Tech | 1649 (1257) | OZZY |