Forum » Loža » Ponovni vpogled pole od mature
Ponovni vpogled pole od mature
turkx90 ::
Uglavenem pri enem predmetu mi je manjka en procent za visjo oceno. In so mi svetovali, da naj napišem prošnjo in da grem pol pogledat polo z nekom ki obvlada ta predmet.
Je že kdo poskusu to? SE da pridobit kašen procent?..:P
Je že kdo poskusu to? SE da pridobit kašen procent?..:P
Chupa ::
Vpogled je itak zastonj, potem pa že tam vidiš ali so se kej zahebal pr seštevanju pik and/or karkol druga. Če ugotoviš, da ti kaj fali pač plačaš tisti ugovor pa upaš na najboljše.
zee ::
Ni treba nesramnost kazati navzven, če nekdo nekaj vpraša. Kot da je to kaj takega.
Nesramnost je povsem na mestu, saj so informacije, po katerih se je sprasevalo, na spletni strani Republiskega izpitnega centra. Nadalje taksen ("saj mi bodo ze povedali") odnos kaze na neprepripravljenost na zivljenje, del katerega je tudi samostojno iskanje informacij.
Nenazadnje: A je v interesu foruma, da bo turkx90 imel visjo oceno, ali je to v interesu taistega turkc90?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
tony1 ::
Če pike rabiš za vpis, vsekakor pejt pogledat.
Dobil boš fotokopijo svoje ocenjene pole in potem pač pogledaš, če so se ocenjevalci kje zmotili v tvojo škodo. (Baje je pa ponavadi bolj tako, da ti raje napišejo kakšno piko več kot manj...)
Dobil boš fotokopijo svoje ocenjene pole in potem pač pogledaš, če so se ocenjevalci kje zmotili v tvojo škodo. (Baje je pa ponavadi bolj tako, da ti raje napišejo kakšno piko več kot manj...)
žana ::
Ni treba nesramnost kazati navzven, če nekdo nekaj vpraša. Kot da je to kaj takega.
Nesramnost je povsem na mestu, saj so informacije, po katerih se je sprasevalo, na spletni strani Republiskega izpitnega centra. Nadalje taksen ("saj mi bodo ze povedali") odnos kaze na neprepripravljenost na zivljenje, del katerega je tudi samostojno iskanje informacij.
Nenazadnje: A je v interesu foruma, da bo turkx90 imel visjo oceno, ali je to v interesu taistega turkc90?
Se vsekakor strinjam, jaz če res ne najdem nikjer, potem vprašam okoli ali pa na forumu, ni pa to nič takega, poznam kar nekaj vrstnikov, ki se ne znajdejo niti pri iskanju informacij, pa so že polnoletni.
Play music with real instruments.
zee ::
poznam kar nekaj vrstnikov, ki se ne znajdejo niti pri iskanju informacij, pa so že polnoletni.
Zato smo Slovenci ze nekaj casa na vrhu lestvice funkcionalno nepismenih narodov.
zee
žana ::
poznam kar nekaj vrstnikov, ki se ne znajdejo niti pri iskanju informacij, pa so že polnoletni.
Zato smo Slovenci ze nekaj casa na vrhu lestvice funkcionalno nepismenih narodov.
Na žalost drži. Iz izkušenj pa povem, da bolje takšne pustiti pri miru in jih ne zafrkavat ker ne dojamejo, če jim nihče ni pokazal kako se "znajti" že pri osnovnih stvareh, škoda truda, težko boš koga "premaknil".
Play music with real instruments.
turkx90 ::
Sej noben te ne sili, da mi odgovarjaš. Pač spreglej temo, ne pa utrujat tu. Pejdi malo na zrak..:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nasveti pri spletni straniOddelek: Loža | 2469 (2197) | technolog |
» | Comshop d.o.o trgovina vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1943 (1467) | MrStein |
» | Priklop 2 ekranov na Ati 5850Oddelek: Strojna oprema | 1669 (1486) | jRk0 |
» | Bančni račun v tujiniOddelek: Loža | 2170 (1643) | fosil |
» | Znate iskati po spletu? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8165 (6951) | Thomas |