Forum » Hlajenje in modifikacije » Hladilnik na Hercules 8500 LE
Hladilnik na Hercules 8500 LE
Proximus ::
Imam Herculesa 8500 LE ( seveda z original 8500 biosom). Zanima me če je že komu uspelo odstraniti hladilnik s kartice ( pritrjen je brez vijakov tako da mora biti zaliman s trakom ali lepilom). Bil sem pri prodajalcu kjer sem kartico kupil, pa so rekli da oni tega ne počnejo, ker je preveč tvegano. Res bi ga rad zamenjal z malo bolj kakovostnim, ker se mi kartica hudo greje.
Please HELP !!!!!
Please HELP !!!!!
sharp ::
Jst sm jo dal v skrino za ene1/2 ure pol daš pa samo šravfnciger med hladilnik in kartico ter počasi dviguješ da se odlepi.Pod šravfnciger dej kakšno plastiko da ne boš zjebu kartice.
Kaj to si mel enako grafično ( Hercules Prophet FDX 8500 LE ) ? No pa se v bistvu je vseeno če je bil enako gor pritrjen.
Pa si ziher da ji ne škodi če jo daš v skrinjo. Verjetno je ne smeš kr nekaj cajta pol zalaufat ( da se aklimatizira pa tak).
Keri hladilnik pa si dal gor oziroma kaj mi priporočaš. mogoče kaki Crystal Orb ali je še kaj boljšega ? <\'/> _/\_
Pa si ziher da ji ne škodi če jo daš v skrinjo. Verjetno je ne smeš kr nekaj cajta pol zalaufat ( da se aklimatizira pa tak).
Keri hladilnik pa si dal gor oziroma kaj mi priporočaš. mogoče kaki Crystal Orb ali je še kaj boljšega ? <\'/> _/\_
Ja isto kartico mam,kartico pa kr fajn posuš da ne bo kej narobe.Cristal orb sicer dobr hladi sam je ful glasen tko da bi jaz raje dal toGe-Force cooler zraven maš še hladilnike za rame -cena je pa skoraj enaka.Nisem 100% da paše tko da mal vpraši.
Golden eye ::
Raje dej kaksen hladilnik od 486 ali pentiuma pa ga gor nekako prlimaj!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Golden eye ()
Če pa piše da ima Crystal orba 26 dB. Saj to ni glasno. Meni Vulcano 7+ na min. speed 24dB pa ga komaj slišim. Onega za GF 4 sem že gledo samo je malce težji( 150 g). Misliš dabi mi vredu držal gori če bi ga prilimal.
Hladilnika od 486 ali pentiuma pa rajš nebi jemal. Rad bi dal nekaj bakrenega gor, kolko vema pa so tisti vsi aluminjasti.
Hladilnika od 486 ali pentiuma pa rajš nebi jemal. Rad bi dal nekaj bakrenega gor, kolko vema pa so tisti vsi aluminjasti.
No ja men se je zdel kr glasen,če ti je všeč ga kupi.Tist termalni trak,ki ga dobiš zraven mi ni nič všeč,jst sem dal termalno pasto vmes,hladilnik sem pršravfu na šravfa ki sem jih prlepu na kartico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Super tih hladilnik za procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6342 (5197) | TOP |
» | Navijanje R8500LEOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1455 (1239) | Proximus |
» | Za vse lastnike Herc. r8500LE! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 19958 (12590) | sharp |
» | V3 2k in BorbOddelek: Hlajenje in modifikacije | 958 (839) | Binji |
» | MX infoOddelek: Zvok in slika | 1308 (1039) | NiggerBob |