Forum » Mobilne tehnologije » android (htc sense) - ročna izbira omrežja
android (htc sense) - ročna izbira omrežja
CaqKa ::
Zanima me kako nastavim ročno izbiro omrežja in sicer na tak način, da NE GNJAVI vsakič ko izgubi matično omrežje in te z roamingom posiljuje.
ena zadeva je namreč tudi to da mi ta zadeva prekinja snemanje videa in sploh karkoli ko je kakšna aplikacija zagnana. imam pa htc legend z tovarniškim 2.2 androidom
ena zadeva je namreč tudi to da mi ta zadeva prekinja snemanje videa in sploh karkoli ko je kakšna aplikacija zagnana. imam pa htc legend z tovarniškim 2.2 androidom
pharaon ::
V tujini imam ugasnjen mobile network (al kaj je že). V nastavitvah mam obkljukano možnost za neuporabo podatkovnega prenosa med roamingom. Ni mi pa čisto jasno kako zgleda to opozarjanje o izgubi matičnega omrežja. Imam sicer desire, vendar menim da je meni povsem enak. V nastavitvah pač izbereš katero omrežje želiš uporabljat.
CaqKa ::
idi v neko klet pa ti bo ves čas gnjavlo. meni je enak kot tisti, ko klikneš search networks (govorim za htc legend telefon)
pharaon ::
Trenutno je telefon na servisu, tak da ne morem probat. Vem pa da sem že večkrat bil na območjih brez signala in ni nič gnjavlo. Si pogledal cel meni pod nastavitvami omrežja, da ni kje kakšna opcija ročne izbire omrežja?
Mogoče je to samo problem pri legendu, ne vem...verjamem, da si že guglal, kaj več ti ne znam svetovat.
Mogoče je to samo problem pri legendu, ne vem...verjamem, da si že guglal, kaj več ti ne znam svetovat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | telemach - reklamacija računaOddelek: Mobilne tehnologije | 14540 (288) | tomlin |
» | Izbira operaterja v roaminguOddelek: Mobilne tehnologije | 1561 (1319) | Scorpy84 |
» | Poraba interneta 350€ TusmobilOddelek: Mobilne tehnologije | 6463 (4724) | Tomaz3 |
» | Paket All Inclusive pri TušmobiluOddelek: Mobilne tehnologije | 6072 (4816) | Lonsarg |
» | HTC Tattoo (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27360 (24723) | PeternelG |