Forum » Elektrotehnika in elektronika » inverter generator
inverter generator
yakuza66 ::
Ker se bližajo dopusti in na vikendu še ni elektrike sem si omislil nabavit inverterski agregat, ker bom pač tam delal na PC. Pa me sedaj zanima, kakšne so izkušnje z uporabo te tehnike. Menda zadeve niso preveč glasne. Omislil pa bi si 1000W inverter. Ali ima kdo izkušnje s to tehniko in kje je najugodnjeje to nabavit. Preko oglasov je bolj slaba ponudba....
lp M
lp M
Fave ::
Kolega ima 1000 VA Hondin inverterski agregat in deluje odlično. Tudi zelo tih je. Ni pa ravno poceni 1000 - 1500 €.
My mind's a hyper tool that fixes everything.
yakuza66 ::
Ja tele honde so drage ampak zelo OK. Našel sem eno novo znamko, ki se bo začela dobavljat šele konca avgusta. Je kar ugodna cena.
Zipper STE1000. Raziskujem, če se ga da dobit kje v Avstriji, ker ga nujno rabim. Pišem diplomsko, pa bi se rad umaknil na vikend, da je mir...
Zipper STE1000. Raziskujem, če se ga da dobit kje v Avstriji, ker ga nujno rabim. Pišem diplomsko, pa bi se rad umaknil na vikend, da je mir...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri varilni aparat - začetnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 44372 (6842) | Motion |
» | Agregat skuril opremoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11607 (2140) | starfotr |
» | Sinusni inverter, priklop na agregatOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4577 (4216) | marco |
» | Kateri agregat kupiti?Oddelek: Loža | 13537 (4631) | chort |
» | Vse o agregatih (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 34968 (26632) | int47 |