Forum » Strojna oprema » kondenzatorji na plati asus m4a78 pro
kondenzatorji na plati asus m4a78 pro
Siddh ::
Torej imam v naslovu omenjeno plato in sem po moji šlampariji uničil tri kondenzatorje.
Prosil bi če lahko kdo, ki ima tole plato izmeri kapacitivnost za naslednje kondenzatorje, ker se je meni pokvaril multimer
ECP13
ECP12
EAQ01
Prosil bi če lahko kdo, ki ima tole plato izmeri kapacitivnost za naslednje kondenzatorje, ker se je meni pokvaril multimer
ECP13
ECP12
EAQ01
mr1two ::
Pa napetost je dobro da je vsaj tolkšna kot piše na kondenzatorju(verjetno 6.3V), tudi temperaturno(105°C ali karkoli je, je dobro da je vsaj toliko kot je bilo prej).
LP
LP
Siddh ::
zanima me še če je kapacitivnost lahko večja ali manjša sli mora biti točno ista kot na starem kondenzatorju?
Han ::
Kapacitivnost je lahko tudi manjša, medtem ko napetost ne sme biti.
Najbolj pomembno je, da je kondenzator tipa "low ESR".
Najbolj pomembno je, da je kondenzator tipa "low ESR".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Set za spajkanje (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10473 (8197) | He-Man |
» | Moč kondenzatorja za na matično ploščo...pomoč?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3722 (3355) | Brane22 |
» | Kje do točno določenega kondenzatorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6368 (5857) | VolkD |
» | Stroboskop -> mocnejsi stroboskop (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6992 (6035) | DimmniBurek |
» | Dodajanje kondenzatorjev (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6599 (5723) | OwcA |