Forum » Kaj kupiti » Kateri radiokasetofon?
Kateri radiokasetofon?
Bug ::
ellow
Kupujem radiokasetofon - tako še dandanes imenujejo te naprave čeprav so že kaj več :).
Iščem neko "BestBuy" varianto. Ne iščem dlake v jajcu - gre mi se za to, da če plačam recimo od 30 do 100 eur (takšen razpon Brand naprav: Sony, Philips, Scoot, Grundig, Lutman, JVC; sem našel po spletu), bo zadeva predvajala CD-je brez preskakovanja (tudi doma posnete), da bo radijski sprejemnik kvaliteten (da ne bo treba delati čarovnij z anteno). Zvok da bo soliden, tudi ko se zadeva malo bolj privije (ne pričakujem čuda na teh par Wattih RMS-a). Torej nekako če bi mi uporabniki hoteli svetovati kako napravo glede na vaše izkušnje...
lp,
bug
Kupujem radiokasetofon - tako še dandanes imenujejo te naprave čeprav so že kaj več :).
Iščem neko "BestBuy" varianto. Ne iščem dlake v jajcu - gre mi se za to, da če plačam recimo od 30 do 100 eur (takšen razpon Brand naprav: Sony, Philips, Scoot, Grundig, Lutman, JVC; sem našel po spletu), bo zadeva predvajala CD-je brez preskakovanja (tudi doma posnete), da bo radijski sprejemnik kvaliteten (da ne bo treba delati čarovnij z anteno). Zvok da bo soliden, tudi ko se zadeva malo bolj privije (ne pričakujem čuda na teh par Wattih RMS-a). Torej nekako če bi mi uporabniki hoteli svetovati kako napravo glede na vaše izkušnje...
lp,
bug
Before you speak, ask yourself:
Is it kind, is it necessary, is it true, does it improve the silence?
Is it kind, is it necessary, is it true, does it improve the silence?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Multifunkcijska naprava (do 200 EUR)???Oddelek: Kaj kupiti | 4659 (2754) | |
» | Goniliki matična Asrock Conroe 945G-DVIOddelek: Pomoč in nasveti | 1418 (1313) | moat |
» | Router, ki zmore 1 gbps routed prometa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 22742 (19307) | SeMiNeSanja |
» | Kontrola ljudi in razmišljanjaOddelek: Problemi človeštva | 2701 (2361) | dronyx |
» | Zunanji WIFI SprejemnikOddelek: Omrežja in internet | 1316 (1142) | d0rK |