Forum » Pomoč in nasveti » Kako spremeniti besedo v hiperpovezavo?
Kako spremeniti besedo v hiperpovezavo?
GabrieLeo ::
Ali mi lahko kdo razloži kako naj naredim? Prosim, da mi čimbolj nezapleteno razložite, če lahko.
huek111 ::
Ja a boš hiper povezavo delal v wordu,power pointu...?
Malo razloži kaj bi sploh rad.
Malo razloži kaj bi sploh rad.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: huek111 ()
vorantz ::
http://www.w3schools.com/html/html_link...
Pa preglej stvari okoli tega, da ti bo bolj jasno
Pa preglej stvari okoli tega, da ti bo bolj jasno
enjst ::
Na tem pa tudi večini drugih forumov recimo napišeš besedo na katerego naj bi se kliknilo, jo "označiš" (levi miškin klik in prevlečeš), potem pa klikneš na ikonico za povezavo (na tem forumu je v oknu v katerem pišeš sporočilo, zgoraj četrta z leve). Odpre se ti okencem vanj prilepiš url naslov in klikneš na "v redu".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: enjst ()
Uporabi vstavi kodo pa bo lažje
Čeprav ja..nisem niti pomislil, da mogoče hoče naredit link tle na forumu :P
Čeprav ja..nisem niti pomislil, da mogoče hoče naredit link tle na forumu :P
@nisem niti pomislil, da mogoče hoče naredit link tle na forumu :P
če vpraša "kdaj gre avtobus" mu nima smisla govoriti vseh voznih redov v Sloveniji, ampak le za najbližjo postajo.
če vpraša "kdaj gre avtobus" mu nima smisla govoriti vseh voznih redov v Sloveniji, ampak le za najbližjo postajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: enjst ()
Ma on je bolj vprašal na katero postajo naj grem...ugibaj ti kakšno postajo kje hoče met :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vorantz ()
Saj nisem hotel reči, da mu je uspelo vprašanje zastaviti v nulo precizno. Človek se je pač odločil sredi Miklošičeve ustavljati ljudi in jih spraševati "a je že?". Ker pa ste mu nekateri odgovorili z "ni še", sem jaz pač poskusil še z "ja, že je".
DeeCoy ::
Hah.. na svojo temo je samo enkrat odgovoril. In niti takrat ni odgovoril na zastavljeno vprašanje.. Taki memberji bi mogl dubit ban..
GabrieLeo ::
Na tem pa tudi večini drugih forumov recimo napišeš besedo na katerego naj bi se kliknilo, jo "označiš" (levi miškin klik in prevlečeš), potem pa klikneš na ikonico za povezavo (na tem forumu je v oknu v katerem pišeš sporočilo, zgoraj četrta z leve). Odpre se ti okencem vanj prilepiš url naslov in klikneš na "v redu".
Hvala! Dela!
Sicer pa ja, še enkrat pišem da ne bo imel DeeCoy problemov z mojimi odgovori. Gor sem samo proti večeru tako da ne moram skozi spremljati odgovore. In ja, hvala vsem za avtobusne vozne rede!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GabrieLeo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporaba popcorn time povzroči izpad interneta?Oddelek: Programska oprema | 3959 (3057) | sandmodnigga |
» | Kateri program za obdelavo zemljevidovOddelek: Pomoč in nasveti | 1787 (1613) | Fifty |
» | Vista °&° XpOddelek: Omrežja in internet | 1648 (1350) | AntiFriz |
⊘ | Kako graditi v Sims 2Oddelek: Igre | 1175 (1049) | Tilen |
» | Kje dobit bakrena rebra?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2136 (1560) | c3R4R |