Forum » Loža » Nakailo na Paypal , moneybookers račun
Nakailo na Paypal , moneybookers račun
B-king ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če mi lahko kdo obrazloži, kako poteka nakazovanje denarja na PayPal račun. Sicer vem, da je ze veliko napisanega o tem, toda teh informacij nisem našel, oziroma so si bile navzkrižne.
Torej, kako naj si nakažem denar na jom paYpal račun?
Enako bi vprašal tudi za račun na spletni banki Monebookers.
Hvala vsem za pomoč in nasvet
Zanima me, če mi lahko kdo obrazloži, kako poteka nakazovanje denarja na PayPal račun. Sicer vem, da je ze veliko napisanega o tem, toda teh informacij nisem našel, oziroma so si bile navzkrižne.
Torej, kako naj si nakažem denar na jom paYpal račun?
Enako bi vprašal tudi za račun na spletni banki Monebookers.
Hvala vsem za pomoč in nasvet
#000000 ::
Lahko povem za paypal, nič ne nakazuješ, ko plačuješ izbereš opcijo pay with paypal in takrat ti denar apciga direkt s kartice ki so jo prej validiral na paypalovi strani.
karafeka ::
Pri paypalu si lahko preneseš denar iz enega paypal računa na drugega.
Pa mislim, da podpira tudi prenos iz bančnega računa na paypal račun, vendar samo iz ameriških bank.
V praksi je pa tako, da se paypal veže na kreditno ali debetno kartico in se denar prenese iz kartice v trenutku, ko kaj plačaš preko paypala. V takem primeru je stanje na paypal računu vedno nič.
Za Monebookers še pa nisem slišal.
Pa mislim, da podpira tudi prenos iz bančnega računa na paypal račun, vendar samo iz ameriških bank.
V praksi je pa tako, da se paypal veže na kreditno ali debetno kartico in se denar prenese iz kartice v trenutku, ko kaj plačaš preko paypala. V takem primeru je stanje na paypal računu vedno nič.
Za Monebookers še pa nisem slišal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 775626 (2566) | Legon |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137812 (17776) | igi82m |
» | Ebay-Paypal-Top up (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15420 (9550) | dales |
» | Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?Oddelek: Igre | 11906 (10623) | Oktan |
» | prejemanje denarja na paypalOddelek: Loža | 14022 (12462) | fosil |