Forum » Loža » kengurujevo meso
kengurujevo meso
harvey ::
Dobiš sušeno od Hermannsa pri superlina.si pakirano po 200 g za ljubljenčke Za vrečko odšteješ 13 EUR.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
RejZoR ::
Kateremu nam bolj poznanemu mesu pa je podobno kengurujevo meso po okusu in teksturi?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
mihec87 ::
Dvomim da zajčjemu(ima dosti bolj svetlo meso), bi prej rekel da kakšni divjačini ala srna..
Shegevara ::
Da ne odpiram ravno nove teme:
mene zanima pa če prodaja kaka trgovina meso od koale v sloveniji?
LP.
mene zanima pa če prodaja kaka trgovina meso od koale v sloveniji?
LP.
M-XXXX ::
Berserker ::
Mah raje ostanite na mesu domače reje, saj te divje živali vsebujejo preveč mišičevja , ter posledično bolj trdo meso.
M-XXXX ::
Malo bolj žilavi kravi, ali kaj podobnega
Resno mislim, sem ga jedel v Melburnu... Nič posebnega, pravzaprav sem bil zelo razočaran...
RejZoR ::
Sej je nekako za pričakovat, da je take živali predvsem kite in močne mišice, torej ne bo ravno mehko meso.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
zaj_tam ::
Dinner-Kangaroo, probat pa lahko greš v Mongolia BBQ
Same here.
Smo poskusili tam kengurujevo meso in je bilo nikakvo. S tem mislim na sam okus ... žilavo mislim da ni bilo pretirano. Ampak kaj pa vem. Lahko da je kje drugje boljše. Če boš poskusil, poročaj!
Thomas ::
Mnja, komot da sem nasedel okoljevarstvenikom. Vem pa seveda ne, ker koalam nisem prišel blizu nikoli.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
msjr ::
Tile se ukvarjajo z uvozom v EU, se jih splača kontaktirat, seveda če je želja dovolj velika http://www.themtm.biz/en/f-a-q
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dober hamburger v centru Ljubljane (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 33113 (1837) | tikitoki |
» | Posedi in varna hrana (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15112 (12634) | jype |
» | Rastlinsko-meso-US (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9365 (7698) | gushto |
» | Eksotične vrste mesa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9755 (7937) | avtek |
» | Kaj se dogaja s "kvaliteto" mletega mesa? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28959 (24954) | Okapi |