Forum » Operacijski sistemi » menjava strojne opreme, sistem se ne zažene
menjava strojne opreme, sistem se ne zažene
vres.ales ::
Lp,
disk sem prenesel iz kompa z dual core procesorjem v komp z i5 procesorjem. gor je Windows 7 64
zdaj pa se ne zažene, niti v varni zagon ne gre mi kar pokaže blue screen, vendar se prehitro ugasne da bi videl kaj piše
obstaja kaka finta? ko dam disk v bratov komp, ki ima tudi dual core se normalno zažene
disk sem prenesel iz kompa z dual core procesorjem v komp z i5 procesorjem. gor je Windows 7 64
zdaj pa se ne zažene, niti v varni zagon ne gre mi kar pokaže blue screen, vendar se prehitro ugasne da bi videl kaj piše
obstaja kaka finta? ko dam disk v bratov komp, ki ima tudi dual core se normalno zažene
- spremenil: vres.ales ()
vres.ales ::
vem, vendar ga ne morem ker imam dvd pogon z ide priključki nova matična pa ima samo sata :)
Blinder ::
nee tako rečt ker te bodo napadli
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
bobby ::
predn prestaviš disk iz ene mašine v drugo v primarni nastavi driver na standart ide al pa standard sata
pol pa šele disk prestaviu
bi znalo urediti trik
pol pa šele disk prestaviu
bi znalo urediti trik
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predlog za najboljši rabljen računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7557 (6570) | 2loud4u |
» | Računalnik počasen, BIOS le delno zazna RAMOddelek: Pomoč in nasveti | 1651 (1362) | CaqKa |
» | Nadgradnja zelo starega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2789 (1430) | Riff |
» | poceni sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4576 (3805) | st0jko |
» | Nadgradnja 5 let starega sistemaOddelek: Kaj kupiti | 1718 (1341) | umetnic |