» »

Kateri televizor?

Kateri televizor?

Temo vidijo: vsi
««
81 / 223
»»

DarwiN ::

ali imate kak drug predlog za budget 700€ in velikost 48" (domnevam da bo dovolj za 2.5m-3m oddaljenost?)

Dovolj sicer bo, saj smo vendarle skozi vso človeško zgodovino uporabljali še precej manjše TVje in nihče ni tarnal :), AMPAK za takšno razdaljo se danes vzame ~65", ČE denar ni ovira... Drgač pa lahko pogledaš za UE60J6150, ali pa 55" Samsunga 2014 ali 2015 model za 700-800, oziroma tega 6170, ki ga je Rini linkal pred tabo, če se ti ljubi v Avstrijo zapeljat.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Anney ::

Znane so specifikacije za prihajajoče 4K ploščke:
(Tako, da se znate tisti, ki kupujete 4K tvje malo orientirati.)

Ultra HD Blu-ray Specifications

Codec: HEVC MPEG-5 @ up to 100Mbps
Resolution: Up to 3840 x 2160
Frame rate: Up to 60p
HDR: 10-bit SMPTE 2084
Dolby Vision: Possible
Philips HDR: Possible
Color Space: BT.709, P3, BT.2020
Chroma Subsampling: 4:2:0
UHDBD Disc Storage: Up to 100GB
3D: No
Region Coding: No
HDCP 2.2: Yes
8-Channel LPCM: Yes
Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital: Yes
DTS:X, DTS-HD MA, DTS: Yes
AURO 3D: Maybe (if carried via LPCM)

Prvi filmi napovedani za 4K ploščke (CES 2016)
-Kingsman: The Secret Service,
-Exodus: Gods and Kings,
-Fantastic Four,
-X-Men: Days of Future Past,
-Life of Pi,'
-The Maze Runner'
-Wild

Pa še prva dva modela 4K bluray predvajalnika in sicer Samsung UBD-K8500 (pod 500$) in Panasonic DMR-UBZ1 z možnostjo snemanja in vgrajenim 3TB diskom (3300$).

MrStein ::

To je iz slovenskih novic?
ker MPEG 5 ne obstaja

3D: No

:)

Region Coding: No
:O
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

Ni, bo kr držalo, pusti se presenetit. Še dva meseca.

MrStein ::

Častim pivo vsem, če je res.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

vonmimek ::

pozdravljeni

ker kupujem nov tv in ste tukaj kr strokovnjaki, me zanima ali se splača kupiti ta tv za dobrih 700 eur-ov ?

http://www.philips.si/c-p/55PFK6549_12/...

hvala za vaša mnenja in lp

vonmimek

andrej69 ::

vonmimek je izjavil:

pozdravljeni

ker kupujem nov tv in ste tukaj kr strokovnjaki, me zanima ali se splača kupiti ta tv za dobrih 700 eur-ov ?

vonmimek

Kar se tiče kvalite slike,serija 6 ni ravno najboljša.Če si zmožen dat kaj več denarja,bi ti priporočal od serije 7 navzgor ,ali pa novi modeli serije 6.Če ne pa vzameš kaj drugega.

vonmimek ::

andrej 69 kaj bi pa predlagal

želje so vsaj 50 inch
vsaj 3 hdmi
usb podpora
full hd

budget pa max 850 eur

hvala za nasvete

issak ::

vonmimek je izjavil:

želje so vsaj 50 inch
vsaj 3 hdmi
usb podpora
full hd

budget pa max 850 eur

hvala za nasvete

Če sem se kaj naučil iz te teme je to da se za 850€ kupuje 4K. Če ne rabiš 4K pa cenejši full HD, 850€ za fullhd je čisto preveč danes.
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2

psytoma ::

https://www.mimovrste.com/led-lcd-tv-sp...

je dober biznis tole v bigbangu za 720€ ?

OK.d ::

issak je izjavil:

vonmimek je izjavil:

želje so vsaj 50 inch
vsaj 3 hdmi
usb podpora
full hd

budget pa max 850 eur

hvala za nasvete

Če sem se kaj naučil iz te teme je to da se za 850€ kupuje 4K. Če ne rabiš 4K pa cenejši full HD, 850€ za fullhd je čisto preveč danes.

Če hočeš crap-potem drži:)
LPOK.d

OK.d je izjavil:

issak je izjavil:

vonmimek je izjavil:

želje so vsaj 50 inch
vsaj 3 hdmi
usb podpora
full hd

budget pa max 850 eur

hvala za nasvete

http://www.edigital.si/led-tv-sprejemni...
tole je crap potem?

vonmimek je izjavil:

pozdravljeni

vonmimek

Malo si preberi o philipsu;http://www.supportforum.philips.com/en/...

issak je izjavil:

OK.d je izjavil:

issak je izjavil:

vonmimek je izjavil:

želje so vsaj 50 inch
vsaj 3 hdmi
usb podpora
full hd

budget pa max 850 eur

hvala za nasvete

http://www.edigital.si/led-tv-sprejemni...
tole je crap potem?

Se bo potrebno malo bolj stegniti, če hočeš še kaj drugega imeti kot le 4K plato;)
LPOK.d

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OK.d ()

OK.d je izjavil:

Se bo potrebno malo bolj stegniti, če hočeš še kaj drugega imeti kot le 4K plato;)

naprimer kaj? (resno sprašujem, nič ne trolam ali kaj takega)
Rabim HDMI2.0 za 4K iz PCja in HDMI za T-2 priklopit (pa še to ni nujno). Če je kakšen HDMI odveč za chromecast super, če ne nič hudega. In mrežo (kabel) za filme/serije iz mrežnega diska (DLNA, samba) gledat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: issak ()

andrej69 je izjavil:

vonmimek je izjavil:

pozdravljeni

vonmimek

Kar se tiče kvalite slike,serija 6 ni ravno najboljša.Če si zmožen dat kaj več denarja,bi ti priporočal od serije 7 navzgor ,ali pa novi modeli serije 6.Če ne pa vzameš kaj drugega.

Serija 6 in serija 7 (modelno leto 2014) imata popolnoma enake panele (S-IPS), razlikujeta se samo po določenih drugih bonbončkih.

psytoma ::

https://www.mimovrste.com/led-lcd-tv-sp...

Philips LED LCD TV sprejemnik 50PFH6550/88

je dober biznis tole v bigbangu za 720€ ?

cekr ::

Predlagam, da se temo razdeli na dva dela. Na televizorje in Televizorje. Kdor nima gelda, je bolje, da gleda med televizorje in ne moti teme, kjer je govora o pravih aparatih. Moteče je, da gledaš za neko boljšo zadevo, potem se pa pojavljajo vprašanja za aparate za 300EUR.
Meja naj bo recimo na 1kEUR.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: cekr ()

issak je izjavil:

OK.d je izjavil:

naprimer kaj? (resno sprašujem, nič ne trolam ali kaj takega)
Rabim HDMI2.0 za 4K iz PCja in HDMI za T-2 priklopit (pa še to ni nujno). Če je kakšen HDMI odveč za chromecast super, če ne nič hudega. In mrežo (kabel) za filme/serije iz mrežnega diska (DLNA, samba) gledat.

Tukaj se začnejo razlike http://www.whathifi.com/panasonic/tx-50...

LPOK.d

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OK.d ()

mAXTER ::

DOber 55" 4K do 2000€. Kakšne izkušnje oz. predlogi za tv?

RedRanger ::

Pozdravljeni!

Namen imam kupiti android tv, v mislih imam Sony KDl50w808c model.

Ima kdo kaksno mnenje o tvju?
Ima kdo izkusnje z android teveji?

Lp

starboi ::

RedRanger je izjavil:

Pozdravljeni!

Lp

Pozdravljeni. Sklepam da si niste prebrali niti enega prispevka v tej temi oz ene strani, saj je bilo govora o omenjeni seriji na veliko straneh. Priporočam, ker sklepam da ste nov na forumu, da si zgoraj v iskalnik vpišete omenjeni model in "mogoče" boste našli kakšen odgovor na svoji vprašanji. Lp

Invictus ::

mAXTER je izjavil:

Sony KDL 809C.

BTW. Sonyjevi TVji so dobili upgrade androida na 5.1.1.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

mAXTER je izjavil:

Tukaj imaš nekaj predlogov..
Tv 55PUS7150/12 PHILIPS
Tv 55PUS7600/12 PHILIPS (best buy 2015/2016)
Tv KD55X8507CS 4K TV SONY
Tv KD49X8309CB 4K TV SONY

Vsi odlični tvji..

starboi je izjavil:

RedRanger je izjavil:

Pozdravljeni!

Sem si prebral, sam ni napisano nič konkretnega o modelu, sploh pa kaj več o android modelih. Lp

Lp

Pozdravljeni. Sklepam da si niste prebrali niti enega prispevka v tej temi oz ene strani, saj je bilo govora o omenjeni seriji na veliko straneh. Priporočam, ker sklepam da ste nov na forumu, da si zgoraj v iskalnik vpišete omenjeni model in "mogoče" boste našli kakšen odgovor na svoji vprašanji. Lp

Sem si prebral, sam ni napisano nič konkretnega o modelu, sploh pa kaj več o android modelih. Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: RedRanger ()

andrej69 je izjavil:

mAXTER je izjavil:

DOber 55" 4K do 2000EUR. Kakšne izkušnje oz. predlogi za tv?

Tv 55PUS7150/12 PHILIPS

Vsi odlični tvji..

Pozabljate še na HDR (Dolby Vision), kar bodo filmi v prihodnosti vsebovali. Danes imajo tole samo TVji višjih serij.

Napovedani filmi s to tehniko: KLIK
Tomorrowland (5/22/15)
San Andreas (5/29/15)
Inside Out (6/19/15)
Pixels (7/24/15)
Mission: Impossible - Rogue Nation (7/31/15)
The Perfect Guy (9/11/15)
Everest (9/18/15)
Maze Runner: The Scorch Trials (9/18/15)
The Martian (10/2/15)
Pan (10/9/15)
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (11/20/15)
In the Heart of the Sea (12/11/15)
The Jungle Book (2016)

Več: http://www.avsforum.com/movies-released...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

LPOK.d

mat xxl ::

OK.d je izjavil:

http://www.whathifi.com/panasonic/tx-50...

Hvala za link , ga imam sicer 40 ko , ja je super, so pa realno pozabili še en MINUS vpisati, ki mene moti in sicer na stojalu, kot na slikah je TV rahlo nagnjen nazaj, kar meni ni všeč in ja ne boste verjeli, se ga ne da poravnati, razen z stenskim nosilcem in, ker ga imam sam v omari sem moral zadaj podložiti nogo, da se je zadeva izravnala . U bistvu velik minus, da se ne da poravnati na kak način, pa v tem rangu TV- ja. Sicer pa OK, onega fancy daljinca sicer še nisem nikoli uporabljal, če je pa kdo že kake napredne aplikacije gor nalagal na to serijo ali tudi 700 ko , ki je enaka, samo da nima dvojnih tunerjev, pa naj malo pove,. kaj in kako.

Blazz ::

andrej69 je izjavil:

mAXTER je izjavil:

Tv 55PUS7150/12 PHILIPS

Vsi odlični tvji..

ne biksi ga,

PUS7150 se dobi za 1k eur ne 2k, in tudi približno ni best buy. PUS7600 ima enak ekran. Sliki nista top v ponudbi, sploh ne za 2k eur kar išče, poleg tega cel kup whinea na philips support forumu, recimo:

http://www.supportforum.philips.com/en/...

pa android deluje zelo počasi na teh 2 ekranih.

za 2k eur bi se jaz oziral po 10 bit in HDR ekranih pri 55 inčih. kak JS8000 zna bit kmalu za 2k eur.

@blazz
Kot prvo, imata ta dva modela različne panele..
Ko drugo je 7600 best buy tv.Malo pogledaj na raznih straneh.
Ko tretjo je android med najhitrejšimi v tem rangu.Posebej na teh dveh modelih.
Pa ne govorit oslarij,če ne poznaš teh televizorjev..

https://www.eisa.eu/awards/home-theatre...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: andrej69 ()

J...i eisa in podkupljeno komisijo, raje si preberi z kakšnimi bedarijami se ukvarjajo lastniki teh televizorjevhttp://www.supportforum.philips.com/en/...
LPOK.d

Meni osebno, tako ne pomeni kaj dosti best buy.Važno mi je predvsem, da sem zadovoljen z tvjem.
Na trgu, pa tako ni televizorja,ki ne bi imel kakšnih težav.Vsak tv ima kakšne težave.
Sicer pa se vsak posameznik odloči,kaj mu je najbolj pomembno pri tvju.
Bo pa kmalu na voljo, podrobna recenzija enega izmed teh modelov.

ne vem andrej69, preberi si malo moj link in link od OK.d... recimo 23,976 , k slika šteka... pa te lastniki teh tvjev vsi pravijo da je android zelo počasen...

verjemi mi, da sem bil 5 sekund pred tem da kupim 7150 , pa sem naredil temeljito googlanje in se hitro premislil, mogoče čez pol leta, k spedenajo FW, do takrat pa je zame to polizdelek, saj gledam veliko 23,976 in štekanja pač ne morem tolerirat.

in še to, ne vem katere reviewe ti bereš, poglej si tegale, precej na dolgo in široko spisanega:

http://hdtvpolska.com/topic/35470-test-...
da ti dam samo prevod minusa:
System Android nie działa tak płynnie jak w modelach Full HD
The Android system does not work as smoothly as models of Full HD

ti pa trdiš da deluje lih na teh TVjih najbolje... smeh :)

Moj družinski prijatelj ima 7150,pa verjemi,da dela tako kot treba.
Dosti hitreje kot samsung6400,ki ga ima drug prijatelj.Pa ta model velja za dobrega kar se tiče platforme.Tako ,da ne govorit nekaj na pamet.
Če ne bi delal tako kot treba,ga tudi sony ne bi uporabljal v svojih tvjih..
Tukaj se oglašate predvsem uporabniki,ki niste imali kaj dosti izkušenj z to znamko televizorjev.
Lahko debatiramo glede teh stvari v neskončnost.Vsak sam ve kaj mu ugaja..

ok, če deluje tvojemu prijatelju potem pa je best buy. Unih par sto uporabnikov k whineajo na philips forumu je pa kr neki. :)

drgač pa ne rabim imeti izkušenj s tvjem, nisem neumen, da bom šel izkušnje nabirat z nakupom, potem pa objokaval nakup skupaj z ostalimi na support forumu. Dejstvo je, da je mnenje tistih tam precej več vredno, kot to da ga ima tvoj družinski prijatelj. Če pa pač ignoriraš tista mnenja po forumih in še kar zagovarjaš en ekran na podlagi tvojega prijatelja (oz. ga priporočaš kot best buy), je pa to pač zavajanje ostalih na tem forumu. A delaš slučajno na philipsu? :)

Sony ima še slabše androide, lepo vama piše. Piše za philipsa (4K), da ni tako dober android kot na 1080p tvjih (FHD).

G. translate:
Na koncu je ključno vprašanje, ki je Android. Kako primerna za Ultra modela HD? Moraš priznati, da je malo počasnejši kot pri modelih Full HD. Serija 5500 je gladko. Vendar pa na splošno, smo morali ponastaviti, morda dvakrat. To je vsekakor bolje, kot ekranih Sony, ki trenutno doživlja obdobje popravki in nove različice programske opreme. Philips je tukaj veliko več izkušenj in to je mogoče videti skoraj povsod. Seveda, sam sistem je ogromno možnosti in vse temeljito opisane v zgornjem testu.

PROS

Skrbna izvedba
Veliko število priključkov
Android TV daje neverjetno multimedijskih zmogljivosti
Edinstvena osvetlitvijo LED - Ambilight različica tristranska (s super-tanek okvir zaslona)
Razširljiv pomnilnik preko zunanjega spomina, npr. Trdi disk
Zelo dober kontrast / črna - ljubitelji noč filmskih projekcij bodo zadovoljni
Factory Dobra reprodukcija barv in zelo dobro po strokovni kalibracijske slike
Zelo dobro likvidnost slika
Enakomerna osvetlitev
Lepo svetlost daje pozitivne rezultate pri gledanju na zaslon na dan
Zvok
Poljščina veliko aplikacij ki so na voljo "tovarne" out of the box
Odličen multimedijski daljinski upravljalnik

CONS

Angles (standard za matrični VA)
Precej visoka inputlag
Brez podpore za široko paleto barv (TV je zato pripravljen za Ultra HD zaradi resolucijo 4K)
Android sistem ne deluje tako dobro kot modeli Full HD

Kar je ključnehga pomena pri tem tvju je to da ima dober kontrast + črno, enakomerno osvetlitev ter že v osnovi dobre barve (brez kalibracije). To rabim jaz, za vas pa ne vem.

@Blazz
Si forume drugih znamk tudi čekiral?

Zgodovina sprememb…

Toliko težav na kupu nikjer ne najdeš;)
LPOK.d

puginho ::

Če gledaš tv-je v rangu 1.500 eur pol niti ne gledaš phillipsa ker ni 1.liga tv-jev, to je dejstvo.

Philipsi so vrhunski tvji, samo ne toliko opevani ker je prodajna mreža večina v EU in ne čez lužo. Zato je tudi manj testov, ker niso toliko promovirani kot ''sijoči'' Samsungi. (enako je s telefoni, pa vemo dejansko kakšni so) ;)
Kar pa se težav tiče pa jih ima vsaka firma, sam sem dal že veliko generacij Philipsa skozi, pa nikoli nobene težave (bral forumov nisem, zato tudi ne vem kakšne naj bi se pojavljale), verjetno se bodo odpravile z nadgradnjami. Kot pa sem že zgoraj omenil kaj je pri TV pomembno in to je bistvo, sam rabim TV samo prižgati (on/off) za ostalo pa poskrbijo zunanje namenske naprave, zato mi je vseeno kakšne bombončke in kakšen sistem teče na TV, rabim dobro sliko in to mi je bistvo TVja, kar pa Philipsi dejansko imajo poleg vrhunskega abilighta. ;)

Zgodovina sprememb…

[SkA] ::

Redko kdaj so Philips TVji pretirano opevani, samo to ni sindrom USA ampak je enako pri evropskih časopisih in testerjih. Z izjemo EISA awards. Tam PRju očitno uspe prepričati. Kar seveda ne pomeni, da delajo samo zanič TVje, daleč od tega. Ampak v vrhu se že leta običajno sukajo Panasonic, Sony in Samsung modeli, običajno kar v vseh (ali pa vsaj zgornjih) cenovnih segmentih. Kar pa seveda tudi ne pomeni, da te proizajalci nimajo tudi slabših/zgrešenih modelov, kot je/ima imel Philips kar nekaj dobrih modelov.

Sicer pa, Philips je 2011 prodal svoj TV buisness in je to samo še brand name. V resnici gre zdaj za TP Vision. Se potem čudiš, da ni konsistence?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: [SkA] ()

@anney
Se poplnoma, strinjam s teboj.Kot sem dejal tukaj jih večina govori na pamet.
Res je,da je bilo nekaj težav z modeli 2012/2013,toda modeli 2014/ 2015 so čisto druga zgodba.
Kar se tiče pa TP Vision,so samo lastniki ne pa proizvajalci.Saj se televizorji še vedno proizvajajo v evropi.Philips prejšna leta ni razvijal tehnologije,zato so nekoliko zaoostali za konkurenco.
Pa ne mislim toliko glede slike,koliko glede platforme.Sedaj je to zgodovina.Imeli so težave glede financ,nekaj podobnega kot sony.Vendar so našli rešitve,tako ,da je sedaj tudi to zgodovina.
Philips je tudi napovedal,da bo prevzel primat televizorjev do leta 2017.Tako,da si ne morejo privoščit,da bi prodajali slabo kvaliteto televizorjev.

@andrej69, dejansko ti govoriš na pamet, stotine folka na philips support forumu pa ti oriše čisto drugo zgodbo. Si že uspel klikniti na link?...

@anney, 7600 in 7150 se jima slika zatika ob predvajanju vseh 23,976 fps vsebin, dvomim da bi ti to bilo všeč :)

Tole je že urejeno z zadnjim firmwarom.
V151E_R0.5.38.8
-Replacer for the 3.120.175 and 3.120.178
-This software release enables Netflix 4K
-Solution for PQ judder due to IO sync issue on 23.97p FHD format via HDMI
-Solution for PQ judder due to IO sync issue on all formats in case no source switching

anney, tole si verjetno skopiral od tule:

http://www.supportforum.philips.com/en/...

pa si šel brati spodaj komentarje? :)

bo treba še kar nekaj stvari popraviti , tudi 23.976 še ni čisto urejen

Blazz je izjavil:

@andrej69, dejansko ti govoriš na pamet, stotine folka na philips support forumu pa ti oriše čisto drugo zgodbo. Si že uspel klikniti na link?...

@anney, 7600 in 7150 se jima slika zatika ob predvajanju vseh 23,976 fps vsebin, dvomim da bi ti to bilo všeč :)

Sem ravno včeraj, gledal film pri kolegu na 7150,pa nikakršnih težav.
Vse predvaja glatko preko usb.Ne vem kakšne težave imajo nekateri...
Če pa je že težava, pa ja ni problem nabavit kakšen multimedijski predvajalnik..
Pa saj je v prvem planu,na televizorju važna slika,ali pa se pač motim.
Jaz osebno, sem vedno kupil televizor predvsem zaradi slike.Druga me ni zanimalo.
Sedaj pa je ta tehnologija, šla v čisto drugo smer.Če že ni quad procesorja notri in nevem kakšen smart,ni televizor nič vreden.Slika več ni primarna stvar.Da pa boš dobil vse v enem paketu,pa da bo vse igralo kot treba, takšnega televizorja pa še ni na tržišču.

Mnenje o Sony KDL50W755CB ?

[SkA] ::

andrej69 je izjavil:

Če pa je že težava, pa ja ni problem nabavit kakšen multimedijski predvajalnik..

Mislim, da izvorne težave ne razumeš. Televizor ni samo platno, ampak skrbi za prikaz slike (obdela signal). V zgoraj omenjenih težavah ni problem v predvajalniku, ampak interni obdelavi slike s toliko sličicami na sekundo. Tako da ti drug predvajalnik preko HDMI tega ne bo rešil.

[SkA] je izjavil:

andrej69 je izjavil:

Mislim, da izvorne težave ne razumeš. Televizor ni samo platno, ampak skrbi za prikaz slike (obdela signal). V zgoraj omenjenih težavah ni problem v predvajalniku, ampak interni obdelavi slike s toliko sličicami na sekundo. Tako da ti drug predvajalnik preko HDMI tega ne bo rešil.

Razumem povsem to,toda ni bilo govora o tem.. Če pa je že govora o samem procesiranju slike,pa je tukaj povsem jasno kateri tvji so v vrhu..

puginho ::

andrej69 je izjavil:

@anney
Res je,da je bilo nekaj težav z modeli 2012/2013,toda modeli 2014/ 2015 so čisto druga zgodba.
Kar se tiče pa TP Vision,so samo lastniki ne pa proizvajalci.Saj se televizorji še vedno proizvajajo v evropi.Philips prejšna leta ni razvijal tehnologije,zato so nekoliko zaoostali za konkurenco.
Pa ne mislim toliko glede slike,koliko glede platforme.Sedaj je to zgodovina.Imeli so težave glede financ,nekaj podobnega kot sony.Vendar so našli rešitve,tako ,da je sedaj tudi to zgodovina.
Philips je tudi napovedal,da bo prevzel primat televizorjev do leta 2017.Tako,da si ne morejo privoščit,da bi prodajali slabo kvaliteto televizorjev.

Kaki primat bodo oni prevzeli? Bodo prodali največ TV-jev al kaj? Tudi če bojo še to nič ne pomeni, ker z low budget modeli se vsi ne ukvarjajo ker so zasluški mizerni.

puginho je izjavil:

andrej69 je izjavil:

@anney

Kaki primat bodo oni prevzeli? Bodo prodali največ TV-jev al kaj? Tudi če bojo še to nič ne pomeni, ker z low budget modeli se vsi ne ukvarjajo ker so zasluški mizerni.

Da malo popravim tebe in mene.Mislil sem na kvaliteto samega televizorja.

telexdell ::

andrej69 je izjavil:

...
Sedaj pa je ta tehnologija, šla v čisto drugo smer.Če že ni quad procesorja notri in nevem kakšen smart,ni televizor nič vreden.Slika več ni primarna stvar.Da pa boš dobil vse v enem paketu,pa da bo vse igralo kot treba, takšnega televizorja pa še ni na tržišču.

Odgovor je povsem enostaven= praktično vsi TV nekega cenovnega ranga imajo praktično enako kvalitetno sliko. Videofili sicer najdejo z raznimi kalibratorji in mikroskopi neke nianse odstopanja kvalitet a povprečen uporabnik tega nikoli ne opazi. Torej morajo proizvajalci, če želijo prodati svoj izdelek tega dopolniti z čimerkoli- pa naj se to kasneje rabi ali pa ne.

PS- sem si pred kratkim kupil Philips abdroid TV serije 5500. Narejen je kot TV pred dvajsetimi leti (osnova je antenski vhod, žnj funcij za sortiranje kanalov, slika v sliki je možna le z antenskim vhodom in kateri koli drugim vhodom...) sam pa sploh nimam antene saj uporablja malce IPTV in v glavnem Kodi. Torej mi je 1/3 funkcij daljinca in TV povsem odveč in jih nikoli ne bom uporabljal pa vendar- če so zakaj bi se obremenjeval s tem? Zadovoljen sem z delovanjem funkcij, katere uporabljam. Zadovoljen sem s sliko, ne glede na teste. Kaj bi še hotel več?
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
««
81 / 223
»»