» »

Nakup Wheya iz tujine

Nakup Wheya iz tujine

Temo vidijo: vsi
««
3 / 12
»»

muc3k ::

Naročil bom danes in upam, da naslednji teden dobim (prazniki-pošta ma gužvo). Dostava v mb je najbolše, da ti nekdo pripelje. Sošolci študirajo v mb in ti lahko kdo od njih odda, da bi ti pa prek pošte pošiljal se ti pa ne splača. Vsak € pride prav :) Če bi rad naročil zraven mi piši na ZS.

muc3k ::

Evo zadeve so naročene in na zalogi je še 8 kant true whey-a 2270g in 1kg glutamina. Če še koga zanima. . .

RockyS ::

Price za true whey

muc3k ::

28€ za 2270g na voljo še 2 banani in 2 čokoladi...=)

IcEk` ::

čokolada je dobrega okusa? recimo meni sta maxxwhey in nitro čokoladi dobri :)

muc3k ::

Čokolada je edn bolših,morda celo najbolši okus. Vsi so dobri in se lepo mešajo. Ta whey je mal boljši od nitrota. Pa nitro se velik slabše meša, sm ga že poskusu. Max ma kr zasoljene cene in js osebno kupujem samo še pri MP, izolat dobim za isto ceno 4kg, pri max-u pa 2kg. Potem veš kje si...

c3p0 ::

Kvaliteta in okus MP se mi zdita zelo dobra, sploh pa cena. Sicer kupujem le še nevtralen okus, ker se mi umetne arome in sladila že lep čas gabijo.

Za primerjavo: nevtralen MP mi je mnogo bolj prebavljiv kot tisti iz maxx* shopa.

_IKE_ ::

napačna tema....kako zbrišem odgovor?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: _IKE_ ()

Lion29 ::

muc3k je izjavil:

Čokolada je edn bolših,morda celo najbolši okus. Vsi so dobri in se lepo mešajo. Ta whey je mal boljši od nitrota. Pa nitro se velik slabše meša, sm ga že poskusu. Max ma kr zasoljene cene in js osebno kupujem samo še pri MP, izolat dobim za isto ceno 4kg, pri max-u pa 2kg. Potem veš kje si...


jaz bi vzel banano 1 kanto... ampak sele po NL pridem v lj
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

muc3k ::

Lion29 je izjavil:

muc3k je izjavil:

Čokolada je edn bolših,Liomorda celo najbolši okus. Vsi so dobri in se lepo mešajo. Ta whey je mal boljši od nitrota. Pa nitro se velik slabše meša, sm ga že poskusu. Max ma kr zasoljene cene in js osebno kupujem samo še pri MP, izolat dobim za isto ceno 4kg, pri max-u pa 2kg. Potem veš kje si...


jaz bi vzel banano 1 kanto... ampak sele po NL pridem v lj


Lion29 pusti mi cifro na zs pa se zmenma glede prevzema in ti prihranim.

muc3k ::

Mam še 2 čokoladi in eno banano. Če še koga zanima naj sporoči.

muc3k ::

muc3k je izjavil:

Mam še 2 čokoladi in eno banano. Če še koga zanima naj sporoči.


Ostajata mi samo še 2banani, dostavim ju po novem letu. Če bi jo/ju kdo imel naj mi javi...

igor0203 ::

Bo kdo še kaj naročal?

Lion29 ::

maja, fajn bi blo, da se dostavi, ce se neki zmeni... al pa javi, da ne bo slo ;(
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

bajsibajsi ::

Jaz sem se z njim zmenil in naredil izmenjavo brez problema. Dobil 2x WP skoraj 10 evrov ceneje na komad, kot ce bi narocil sam.

igor0203 je izjavil:

Bo kdo še kaj naročal?

Muc3k naroca baje pogosto. Ce pri njemu kupis, tisti izdelek, ki jih on "masovno" kupi, se res splaca. Ker pride precej popusta, ko kupi npr. 15 tub enakih proteinov.

Zgodovina sprememb…

muc3k ::

Lion29 je izjavil:

maja, fajn bi blo, da se dostavi, ce se neki zmeni... al pa javi, da ne bo slo ;(


Za vse,ki so mi rekl mam prihranjene zadeve. Ene 6im še nism zadeve pripeljal. Sam neki ti na tole komentiram. Eni ste,ko sm vas klicu dobesedno želel,da ti na dom pripeljem. Če mi je na poti in imam opravek ni problema ampak da niso eni tolk,da bi se dobil z mano 1km stran od svojih vrat se mi zdi pa malomarno! Vse sm klicu in mogu met zabeležen kdaj komu kam dat. Če bi si od tega pounu žepe bi bil tih! V cetrtek sm se mogu v Celje posebno za dvig posilke peljat in sm vse stroške prevoza sam kriv. Niti časa nism meu za kosilo! Zadnjemu sem peljal ob 23.30, domov pa prišel ob pol 1! Danes sem parim dostavil v kp-vsi dobri fantje,pohvale. Cena proteinov je 39, zrihtal smo jih za 28, založit je blo treba 1400€ in vsakemu posebej prinest.

Par fantov me je peljal na kavo,da smo mal predebatiral in vam res hvala. Za tiste pa,ki še niste dobili pa me lahko vsaj kontaktirate in ponudte,da se kje v mestu dobimo,ne pa pisat takele zadeve! Zdi se mi nefer,ker sm marsikomu naredu vlko uslugo in marsikdo mi je tudi reku,ko je vidu moj natovorjen avto,da nebi rad bil v moji koži!

Vsem s katerimi sm se že dobil hvala za pozitivne besede. Tisti,ki pa še niste dobili pa imam zadevo za vsakega in v nedeljo začnem ponovno dostavljati. (Sm fer in mam prihranjeno za vsakega,čeprav me kolegi prosjo naj dam njim-ampak sm pošten in dam raje vam!)

Določeni pa prosim,da ste vsaj toliko fer,da se dobimo kje v mestu,ne da vam moram pripeljat pred vrata,kot da vi meni delate uslugo =/! Prevoz in bencin pa gre iz mojega žepa!

Kako ste pa z zadevami glede wheya zadovoljni pa od večine že vem in ni bilo negativne kritike.

Če kdo želi mu naslednjič na njegove stroške pošljem prek pošte in dobi paket na dom!

muc3k ::

Glede naročil sm pa js samo kontakt. Zadeve naroča moj kolega,ki ima svoj fitnes in je osebni fitnes trener,ter bivši pro tekmovalec. Da ne bo kdo mislu,da sm js "the big boss" =)

Ker je blo treba vzet vlko količino (130kg+) za popust,me je prosu,da povstam,da dobi čimprej povrnjeno,20 kaunt je dal po nabavni ceni.

Zadeve se bodo pa vsekakor še naročale. Ta whey sicer mislim,da ne (je sedaj predrag), bo pa en zelo podoben.

Če bo komu še v interesu za skupen nakup,naj me kontaktira in se dogovorima.

Lion29 ::

sto tko mimogrede...

poklical si me in mi rekel, da mi bos zadevo dostavil okoli 20h, ce pa ne bos utegnil pa po 22h. Vprasal sem te, ce mi lahko sem zapeljes in od tebe ni bilo niti ene besedice, da ne mroes ali kakorkoli drugega. Seveda bi ti stroske tudi poravnal. Torej ce ti ni bilo, bi lahko povedal.

Za malo se mi je pa zdelo, da pol nisi javu NIC. Jaz sem cakal pokonci se kar nekaj casa. Vsaj sms bi lahko poslal ali pa magari pol na forumu ZS.

Napisal si pa tako, kot da sem jaz kaj narobe naredu al kaj?
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

muc3k ::

Sto?

Nihče ni nič narobe naredu. Ne,da mi ni blo ampak nism mogu! Niti poklicat te žau nism mogu in še 3 druge,ki niso dobili in smo se prav tako dogovorili. Lahko bi me sam poklical,če si že čaku al ne? Razum sam,da mi je mal pritisk dvignal,ker je zgledal kot,da sm te zaj***. V četrtek in petek sm naredu vse kar je blo možn in več ni šlo. Drugič me prosim pokliči pa se zasebno dogovorima.

V nedeljo po 6i sm v Lj in ti lahko pripeljem,če maš čas. Ali pa ponedeljek po 3uri. Javi mi pa se dogovorima.

Še 1x sory,sam me je mal dvignal =) 2 neprespane noči že zaradi razvažanja.

RockyS ::

Naroča kdo ki je iz MB?

muc3k ::

Ja iz Mb sta 2 naročila prek foruma. Zdej sta se še 2 priklučla. Teh proteinov se ne da več dobit, se da pa ene druge tut po ugodni ceni.

RockyS ::

Katere in po kakšni ceni in kako je z dostavo v mb? Lahko na ZS.

muc3k ::

Pa tisti kateri ste že dobili zadeve, bi vas prosu, da mal pokomentiramo okuse, mešanje in cene. Da vidmo kakšnega mnenja ste. Hvala ...

bajsibajsi ::

Od tebe dobil 2x http://www.myprotein.com/UK/products/tr... kot sem ze prej omenil cca 10 evrov ceneje. Cena 2x 28 evrov + 2 evra za postnino. Placal sem 60 evrov (2 sem ti pustil gratis, ker sem bil zadovoljen z nizko ceno) za obe skatli. Mesa se super. Ta whey se skoraj ne prime na dno shakerja, tudi ce ni cisto posusen po tem ko ga operes in natreses notri prasek ter pustis stati vec ur. Okus je tko tko. Milk chocolate okus je tko tko. Mislim dalec od tega da bi bil slab, je soliden vendar ne tako dober in poln, kot recimo Choco od firme SAN ali Turbo choco od Oprimum Nutrition. Najbrz zato tudi tisti Milk pred Choco, ki malo omili okus po sami cokoladi.

Menim da za 29 evrov, ne dobimo podobno kakovostnih beljakovin v SLO. TW je naloadan z BCAAjkami, kar je kul. Zlasti za veggie bilderje, kot sem sam :) (naj vas moj nick tu ne zavede, ker je bil sala ob drugi registraciji tu na ST, hehe). Vsebuje vse 3 esencialne aminokisline, ki jih vegani/vegetarijanci se kako potrebujemo, ceprav je njihovo razmerje rahlo "nepravilno" (izolevcina vec kot valina). Drugace sem precej zadovoljen s TW, ceprav obicajno posegam po izolatih, ki pa so seveda tudi drazji.

innerspace ::

Najprej hvala muc3ku za dober deal:)
Kupil sem(zase) okus cookies'n'cream(true whey), moram rect, da je zelo dober.
Mesa se, tako kot se mora, torej odlicno...za razliko od THE wheya je malo bolj kremast, ima bolj prijetno teksturo in precej vabljivo sladkasto aromo.
Vsebnost bcaa je odlicna, morda ima za odtenek prevec OH in M, ampak no big deal. Zame, kot rekreativca, je stvar super, sploh za tako ceno. P/P ratio je the best.

Muc3k, hvala ti.
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4

Tilen ::

A to pol take gajbice kr cele pojete kot tale ali kako?

413120536c6f76656e696a612c20642e642e

innerspace ::

Itak, tako se to dela.
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4

Fukomuko ::

muc3k, koliko približno bi me vse skupaj prišlo, če bi tole vzel v MB? Naročuješ še iz katere druge trgovine poleg MP?

Sumo ::

Tudi iz moje strani grejo muc3k-u vse pohvale za prijaznost in korektnost. Zrihtal je odličen produkt (jaz sem vzel True Whey, okus čokolada in je res odličen, kot bi jedel čokoladni puding), za zelo nizko ceno, mi pripeljal zadevo skoraj pred nos, pa zaračunal samo en bogi euro za dostavo.

Ne vem kako se mu splača in od kje mu motivacija za ukvarjanje z vsem tem folkom in individualnimi dostavami, ampak upam da bo to počel še naprej :)

(pa upam da mu kakšna nezadovoljna stranka ne pobere vse motivacije, ker nas je očitno veliko zelo zadovoljnih)

Marc` ::

Fukomuko, pri teh stvareh, ki se jih ne naroča količinsko, si samo pretvori funte v evre, pa dodaj kak evro za poštnino, pa je to to. Tudi jaz moram pohvaliti muc3ka za trud in vložen čas, svoje proteine še moram sicer dvigniti ampak vse skupaj je bilo zelo korektno, včasih se malo zavleče s pošto, verjetno bo zdaj po novem letu bolje. Drugače pa, če kdo naroča stvari, ki niso na količino nabavljene in je redna cena, je verjetno najbolje, da si kar direkt z MP naroči, saj je samo 5 funtov poštnine v SLO, pa dobiš na dom in ni nepotrebnih zapletov.

muc3k ::

Hvala za pozitivne kritike :) Na določene predele ni problema z dostavo, sploh primorska mi je vedno prijetna. Si vzamem še čas za kak izlet, si napolnem avto prek prevozi.org, skočim še mal na čoln pa kake ribe nalovim in mi je že to v + :). Poleti sm pa tak vsak vikend na primorskem ...love it :)

S posameznimi izdelki pa je zaenkrat še res tako, da so po redni ceni. Če želiš si naročiš sam, mene osebno je motl sam to, da ko sm hotu eno stvar za 5€ sm mogu dat še 6€ poštnine :) In 11 mi je blo preveč. Zdej pa se nas 5 dobi, naročimo in ni problema. In ko delimo poštnino pride dobesedno skoraj nič.

Za proteine in določene zadeve bomo pa skos naročal in upam, da bi dobil še kak dodatn popust preko kakšnega kluba. Morem se samo pozanimat kako je s klubi in prodajo prek njih. (Da ni nepotrebnih davkov. Morda se kdo spozna?)

Če lahko kdo še kaj posebnega zrihta od busterjev, BCAA, post ali podobno bi se pa tut js in verjetno še kdo priporoču.

Za The nutrition trgovino in Maxximum pa lahko dobim še par % popusta, če kdo tam naročuje. Ma pa še en kolega neko športno društvo in včasih ponuja kakšne zadeve članom po zelo ugodnih cenah.

Vem, da ima tole zadevo

http://www.bolha.com/fitnes-prehrana/ap...

To sicer ni preko njega ampak trgovine. Dobra zadeva za po treningu, da ti občutek moči in napolne te. (poveča :) ) Stane pa 18€ in jo imaš za 1 mesec oz več, odvisno od porabe.

Danes mi pošlje še določene zadeve, ki jih ima, če bo kdo kaj rabu.

@Marc` tebi pa sošolec pripelje v teh dneh ane? Total? Upam, da se ujameta :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: muc3k ()

Lion29 ::

Evo, tut jaz morem pohvalit muceka, ceprav sem unidan malo pojamru, da se ni oglasu.

Mi je dostavil zadevo (banana whey) in moram rect, da so odlicnega okusa in da se fajno mesajo.

bomo vidli kak ucinek bo potem
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Marc` ::

Muc3k, ja, tako je...se bova že :)

FiDeK ::

Pohvala še iz moje strani :)

muc3k ::

V primeru, da bi še kdo rabil proteine smo naročil še Impact Whey Protein 2,5kg okusi chocolate smooth, chocolate nut in cookies and cream. Ostal nam bo ene 6 vrečk, ker smo jih mogl vzet več, da maš nižjo ceno.

Če je kdo zainteresiran naj mi piše na ZS.

muc3k ::

Lep pozdrav! Končno smo dobil eno dobro ponudbo za bcaa razmerje 2:1:1, brez okusa. Redna cena je (govorim po spominu) 43€ firma MP naša ponudba pa je 33€. Naslednji teden bomo poskusno naročil,če bo ta cena veljala. V primeru,da bi kdo naročil z nami naj mi javi na ZS. Nameravamo jih vzet 10komadov. Lp!

pingo76 ::

Pohvala še iz moje strani. Hitro, ugodno in prijazno. Večkrat testirano. :)

IcEk` ::

muc3k, kdaj naročaš spet?

muc3k ::

Mal smo šli na dopust in nism biu kej aktivn na foromu, tako da če komu ne odpišem v roku 2 dni potem me ni na spregled :) (se opravičujem)

V primeru, da bi kdorkoli še kaj potreboval, bomo naročili jutri (petek 24.2.2012). Večinoma bomo naročili proteine (2,5kg 32-34€), (5kg 60€) in nekaj izolatov(2,5kg 40-44). Našl se bo tudi še kaj extra ampak glavni bodo proteini.

Če kdo rabi, ma še malo časa :)

LP!

Mr Hilter ::

Kako je pa zakonsko gledano s to ''kvazi preprodajo''?

Ne da grozim, samo če se enemu iz skupinskega naročila zameriš in te prijavi?

muc3k ::

Koker js gledam, ni tu nic nezakonitega. Vecini,ki zeli skupaj narocit, se najprej poslje obrazlozitev o skupnem nakupu in kritju le svojih stroskov. Tako,da je jasno izrazen namen in da ne gre za preprodajo. Lahko se podpise tudi pristopna izjava o nakupu. Davki so placani in ne gre se za nobeno davcno utajo. Tako,da je s tega vidika stvar jasna. (preverjeno pri pravniku)

Mr Hilter ::

muc3k je izjavil:

Koker js gledam, ni tu nic nezakonitega. Vecini,ki zeli skupaj narocit, se najprej poslje obrazlozitev o skupnem nakupu in kritju le svojih stroskov. Tako,da je jasno izrazen namen in da ne gre za preprodajo. Lahko se podpise tudi pristopna izjava o nakupu. Davki so placani in ne gre se za nobeno davcno utajo. Tako,da je s tega vidika stvar jasna. (preverjeno pri pravniku)


Ql. Sam sem enkrat imel na carini probleme (iz US) ker sem kupil 4 'kontejnerje' kapsul (je bilo 4 for 3, 4 so pa za en mesec).
Vem da tu ne gre čez carino, samo ti v bistvu 'služiš' posredno z MP points na svojem računu?

RockyS ::

Dokler tudi jaz prihranim na njegov račun mi je res vseeno za MP points =)

muc3k ::

Tudi to ne drži. MP points se porabijo za kritje stroškov poštnine(oziroma nižje cene izdelka), tako se posredno znižajo tudi stroški samega izdelka. Primer cena proteinov je 32,5€ (od tega dobiš 0,32€, cena proteinov se zbije na okroglih 32€). V primeru, da naročiš prek telefona MP točk ne dobiš, kar se večkrat zgodi.

Koliko pa misliš, da je človek lahko v plusu, ko zbira točke? Tu gre za par 100€ in če od tega komu uspe zaslužit za 1 kavo na mesec svaka čast. Poleg tega se zadeva še pripelje na dogovorjeno mesto. Tu gre za simbiozo med dvema uporabnikoma, ki si delita in zmanjšata stroške, ne pa za mutne posle.

Kakšne probleme pa si imel na carini? Če si plačal davke in kril vse svoje obveznosti nebi smel imeti nobenih komplikacij. Plačaš prek spleta, ko zadeva pride do carine te obvestijo, plačaš davek na zadevo in ti jo šele nato pošljejo. Če pa se zadeva napačno označi-kot paket, darilo ali kaj podobnega pa pride do komplikacij. Oz so zadeve vprašljive, ker niso iz EU.

To o služenju pa je bla mal nizka ://

Še pojasnilo točk, 1 točka je 1% funta. Maš pa v Lj in Mb 2 tipa, ki prodajata oz še kaj drugega MP izdelke po ceni, ki je (osnovna cena in ne znižana-primer za True whey, ki smo ga nabavli za 28€ za 40€) + od 2 do 5€ dodatka na vsak izdelek. Tu pa se, da dobit za kavo ali 2, pa še na kosilo lahko greš...

Tolk o tem....

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: muc3k ()

Mr Hilter ::

Glej, mene osebno nič ne prizadane če ti zaslužiš- tudi sam dostikrat s kom kaj skupaj naročim in si deliva ptt.

Da so zadeve vprašljive ker niso iz EU je pa malo nizka. Na carini je stric dobro vedel kaj je in tudi ko sem povedal da je na škatli napisana dnevna doza samo zaradi omejitev FDA in da se bom na polno basal ni bilo nobenega kompliciranja več. Njih skrbi samo da ne gre za preprodajo.

Kar ti hočem povedati je:

a) sem lastnik trgovine s pregrešno dragimi proteini (cena visoka zaradi extra kvalitete).
b) lurkam po slotechu in zagledam da mi en odžira moj trdo pridelan zaslužek (garam ko crnac po 8 ur na dan, oziroma dela študent, jaz strokovno nadzorujem iz avta na lizing)
c) pri tebi naročim en kg praška in nato podam ovadbo zaradi neizdaje računa, opravljanja dela na črno...

Če razumeš kaj hočem povedati. Če folk lovijo po Bolhi zaradi prodaje rabljenih stvari (ne vem koliko je že max omejitev), se sam ne bi upal ukvarjati s preprodajo/posredovanjem. Še 50m oddaljenemu sosedu ne smem zamenjati žarnice v avtu ker nisva žlahta ali kaj že.

Braz zamere, ne napadam te. Upam samo da veš kaj delaš?

muc3k ::

Te razumem ja. Osebno sam ne naročujem ampak samo delim info z drugimi, naroča pa kolega. Se mi je pa kar zdelo v katero smer pelje debata.

V primeru, da bo tisti, kateri dejansko naroča izdelke kaj prodal, bo prodaja potekla preko fitnes studija in tako preko s.p. V tem primeru, pa se lahko izda račun(za posamezen izdelek) in je zadeva jasna. Je tako?

muc3k ::

Torej do nadaljnega vsak sam naroča za svoje potrebe in bo mir v hiši :)

Pa lep pozdrav in brez zamere...

Mr Hilter ::

Razumeti moraš samo, da je država lačna. Da ne bo čez en teden tema, dobil sem vabilo na sodišče...

Jaz pri nas kupujem samo še hrano, benz, kar ne gre drugače. Pogoltnost države in trgovcev podpiram samo pod prisilo.

Shkorc ::

Če si dva delita PTT stroške, to pomeni da sta ogoljufala trgovino, pa državi krademo denar? Pa ker si zaradi večje količine lahko izboriš nižje cene je tudi po novem prepovedano?

muc3k ::

Razumem hvala za info. In kot sem že napisal, bo pač vsak kupoval samo zase, preko svojega računa. Seveda tisti ki to želi. Ne mislim met sitnosti zaradi nekaterih tretjih oseb, tako da hvala za opozorilo :)
««
3 / 12
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

KATERE PROTEINE (WHEY)

Oddelek: Loža
4818860 (7437) ramiz?!
»

Prehranska dopolnila (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11925581 (21985) kakob
»

Proteini.si mnenje

Oddelek: Šport
2911920 (7485) Steinkauz
»

Skuta namesto proteinov

Oddelek: Šport
279047 (8103) Looooooka
»

MAMMUT proteini

Oddelek: Loža
318833 (8066) alexa-lol

Več podobnih tem