Forum » Sedem umetnosti » Kako na DVD komponenti gledas slike?
Kako na DVD komponenti gledas slike?
jRk0 ::
Boter ma en digitalni fotkic in pa dvd komponento na TV priklopljeno (d0h:)).
Pa mu je nekdo rekel, da se da na cd posnet like Picture CD in lahko slike prebiras preko dvdja in gledas na tvju.
Verjetno je mozno, zanima me s katerim programom to zapeces na cd al kako to storis?
tnx
Pa mu je nekdo rekel, da se da na cd posnet like Picture CD in lahko slike prebiras preko dvdja in gledas na tvju.
Verjetno je mozno, zanima me s katerim programom to zapeces na cd al kako to storis?
tnx
You fuck up once, you loose two teeth.
darkomoder ::
Nekateri DVD playerji znajo brati Kodakov PhotoCD format, nekaterim pa je že dovolj, da so na cdju .jpg slike posnete in lahko browsaš po direktorijih in jih gledaš.
Dredd ::
Slike iz digitalca pretočiš na PC in če jih je premalo lahko dodaš še nekaj XXX slik ki si jih ravno včeraj snel z neta Potem pa v Nerotu odpreš VCD in not namečeš slike in jih spečeš v VCD formatu, ki ti ga DVD predvajalnik skoraj sigurno prebavi (bolj 100% kot SVCD, poglej pa na predvajalnikove papirje če bere SVCD).
To je trotl-zihr varianta.
To je trotl-zihr varianta.
jRk0 ::
Tisti kodekov cd sem neke gledo ja. sem vido da more met nalepko eno player. samo ne vem ce jo ma oni dvd:) morem poklicat:)
bomo probali se potem ta video cd naret pa kaj podobnega:)
fnx
bomo probali se potem ta video cd naret pa kaj podobnega:)
fnx
You fuck up once, you loose two teeth.
Chessman ::
Lahko uporabiš še programa
- magix - fotos auf DVD & CD (žal obstaja samo nemška verzija)
- ulaed - DVD picture show
Z obema programoma lahko narediš VCD, SVCD in DVD. Zraven opremiš slide show še z muziko in meniji. Med posameznimi slikami narediš prehode (video efekte) in fotem zapečeš na CD ali DVD.
- magix - fotos auf DVD & CD (žal obstaja samo nemška verzija)
- ulaed - DVD picture show
Z obema programoma lahko narediš VCD, SVCD in DVD. Zraven opremiš slide show še z muziko in meniji. Med posameznimi slikami narediš prehode (video efekte) in fotem zapečeš na CD ali DVD.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako odpakirati ISO v nekaj gledljivegaOddelek: Pomoč in nasveti | 2472 (2063) | dragonfly |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4554 (3190) | jabe |
» | Iz bin v drug formatOddelek: Zvok in slika | 980 (908) | Tr0n |
» | CD - DVDOddelek: Programska oprema | 865 (811) | Reso |
» | *.bin , *.cue....kaj storitiOddelek: Programska oprema | 3963 (2980) | Soni |