» »

regulatror ventilatorjev

regulatror ventilatorjev

noob96 ::

zanima me ali bi takšen regulator KLIK bil sposoben nadzirati ventilatorje v ohišju cooler master 690 II advanced. V ohišju je 7 ventilatorjev.

kako si razlagate ta stavek
Regulator razpolaga z 4 kanali (za 4 ventilatorje) x 8W (max. 17W!)

ali to pomeni da vsak kanal lahko prenese 8 W se pravi če bi bili vsi kanali polno obremenjeni 32W, ne pa 17W??
ne razumem te matematike...

če pa ima kdo kakšen predlog pa ga z veseljem uslišim (ne mislim pa se stegniti predaleč (finančno))

lp

All ::

Si bom mal sposodu tole....

ve kdo za kakšen samodejni regulator vrtljajaev? al pa diy varjanto, kjer bi lahko nastavil
minimalno število vrtjajev (napetost) in pa temperaturo kjer je max

noob96 je izjavil:

zanima me ali bi takšen regulator KLIK bil sposoben nadzirati ventilatorje v ohišju cooler master 690 II advanced. V ohišju je 7 ventilatorjev.

kako si razlagate ta stavek
Regulator razpolaga z 4 kanali (za 4 ventilatorje) x 8W (max. 17W!)

ali to pomeni da vsak kanal lahko prenese 8 W se pravi če bi bili vsi kanali polno obremenjeni 32W, ne pa 17W??
ne razumem te matematike...

če pa ima kdo kakšen predlog pa ga z veseljem uslišim (ne mislim pa se stegniti predaleč (finančno))

lp

lasse007 ::

Po moje lahko brez problema priključiš 7 ventilatorjev na ta regulator, na 3 kanale po dva ventilatorja, na zadnjega pa še preostali ventilator. Za ta namen pa moraš dokupiti še tri razdelilce: http://www.cool-pc.org/artikel/162/prim...

Sam imam tudi tak regulator in pri 2 kanalih imam priključena po 2 ventilatorja skupaj na kanal pa dela brez problema, malo poglej koliko W porabi en ventilator, recimo tale pokuri 3W: http://www.cool-pc.org/artikel/3879/scy...
"Predstave s črno magijo in njenim popolnim razkrinkanjem"
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)

Velika sprememba načrta
sprva sem načrtoval cooler master 690 II adv. ampak se si sedaj iz finančnih razlogov premislil. imel bom ohišje
NZXT. M59, sedaj pa se je pojavil problem ker so spredaj samo 5,25" vhodi in nobenega 3,5".

potrebujem idejo kako predelati 5,25" v 3,5" da bo izgledalo približno estetsko

Sajco ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Regulator obratov, kateri?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
263207 (2305) Shadow666
»

ventilatorji (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije