Forum » Loža » EdIT 2011
EdIT 2011
black ice ::
Podjetje Comtrade bo tudi letos izvedlo poletno šolo imenovano Education for Innovative Thinkers 2011. Traja od 4. do 15. julija in na dveh lokacijah: v Ljubljani in Mariboru.
V Ljubljani bosta dve "različici": Razvoj inovativnih mobilnih odjemalcev v Javi na Android platformi ter Analiza potreb in pričakovanj uporabnikov finančnih informacijskih rešitev, medtem ko se bo v Mariboru odvijala samo ena in sicer Večuporabniška mobilna igra s Facebook integracijo.
Ravno včeraj sem dobil mail, da me vabijo k udeležbi mariborske variante. Je na forumu še kdo, ki se bo udeležil poletne šole? Se je je kdo že udeležil v prejšnjih letih? Kaj lahko pričakujem v teh dveh tednih?
Drugače tega podjetja ne poznam in se mi zdi relativno novo. Slišal sem, da bi naj prevzeli Hermes Softlab, to je v bistvu tudi vse. Ve kdo kaj več?
V Ljubljani bosta dve "različici": Razvoj inovativnih mobilnih odjemalcev v Javi na Android platformi ter Analiza potreb in pričakovanj uporabnikov finančnih informacijskih rešitev, medtem ko se bo v Mariboru odvijala samo ena in sicer Večuporabniška mobilna igra s Facebook integracijo.
Ravno včeraj sem dobil mail, da me vabijo k udeležbi mariborske variante. Je na forumu še kdo, ki se bo udeležil poletne šole? Se je je kdo že udeležil v prejšnjih letih? Kaj lahko pričakujem v teh dveh tednih?
Drugače tega podjetja ne poznam in se mi zdi relativno novo. Slišal sem, da bi naj prevzeli Hermes Softlab, to je v bistvu tudi vse. Ve kdo kaj več?
c0dehunter ::
Šele zdajle vidim tole temo.. Jaz sem prijavljen v MBju in prvi občutek je precej pozitiven, dobiš izkušnje, poznanstva, predavanja in tasty free lunch :) black ice, si se prijavil?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ViagogoOddelek: Loža | 3669 (3028) | Skagawa |
» | WebCampLjubljanaOddelek: Novice / Ostalo | 5832 (4343) | jype |
» | Lokalne volitve 2010Oddelek: Loža | 3235 (2480) | Ziga Dolhar |
» | 28. državno tekmovanje v znanju računalništvaOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2821 (2821) | BSD-jas |
» | Poletna šola računalništvaOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2738 (2738) | Jebiveter |