Forum » Omrežja in internet » Modem - Router spletni vmesnik
Modem - Router spletni vmesnik
alesp56 ::
Situacija je takšna da bi rad dostopal do Siolovega modema (spletni vmesnik na enem pc-ju) preko mojega routerja WRT54GL s Tomato FW. LAN (internet port) je iz modema povezan na router WAN.
Se to da in kako? Routing tabele? Mogoče kak hiter tutorial da se ne bom prebijal čez balast tega na Googlu?
Hvala!
Se to da in kako? Routing tabele? Mogoče kak hiter tutorial da se ne bom prebijal čez balast tega na Googlu?
Hvala!
in to je to...
IceBoX ::
Lahko pa enostavno izklopiš router, se povežeš direktno na modem, na računalniku nastaviš IP, masko podomrežja, IP do tvojega prehoda (modem od siola) in nato samo vpišeš ta IP v brskalnik. Malo nerodno, ampak če rabiš pogledati stanje na modemu enkrat na mesec ni preveč dela
Huh...
alesp56 ::
@IceBoX no sej nekaj takega sem počenjal do sedaj pa "se mi ne da več" :) in iščem alternativo.
@misek Bom poskusil nekaj podobnega, hvala.
@misek Bom poskusil nekaj podobnega, hvala.
in to je to...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 - tv komunikator priklopljen na router (bridge način) - pomočOddelek: Omrežja in internet | 7151 (5107) | morosito |
» | Nastavitev portaOddelek: Omrežja in internet | 3988 (3228) | hojnikb |
» | dd-wrt firmware (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 21463 (5156) | mtosev |
» | Siol priključek in 2 omrežjiOddelek: Omrežja in internet | 2199 (1798) | Jakka |
» | Siol modem žično na wrt54gl v1.1 dd-wrt za WiFiOddelek: Omrežja in internet | 7915 (7751) | NeMeTko |