Forum » Omrežja in internet » Eduroam na androidu 2.3
Eduroam na androidu 2.3
mimi22 ::
Pozdravljeni!
imam htc desire s, v šoli pa sem zaprosil account za eduroam omrežje.. Seveda sem vse nastavil po postopku (navodilih)... PEAP, MSCHAPV2, uporabniško, geslo... in telefon bi se moral povezati.. meni pa piše samo "povezujem s/z Eduroam" in nato "povezava prekinjena" in nato se znova in znova in znova ponavlja. Iskal sem po različnih forumih.. Piše da bi se android 2.3 moral povezati sam od sebe (da ne rabi certifikatov kot prejšnje verzije), zdaj pa je vse kar mi preostane, da se obrnem na vas.
Hvala za odgovore!
imam htc desire s, v šoli pa sem zaprosil account za eduroam omrežje.. Seveda sem vse nastavil po postopku (navodilih)... PEAP, MSCHAPV2, uporabniško, geslo... in telefon bi se moral povezati.. meni pa piše samo "povezujem s/z Eduroam" in nato "povezava prekinjena" in nato se znova in znova in znova ponavlja. Iskal sem po različnih forumih.. Piše da bi se android 2.3 moral povezati sam od sebe (da ne rabi certifikatov kot prejšnje verzije), zdaj pa je vse kar mi preostane, da se obrnem na vas.
Hvala za odgovore!
mimi22 ::
aja, pa še to.. potem se še nekaj iskal pa mi je javilo de se je pojavil nek ip error.. mogoče kaj v zvezi s tem..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hrup v bloku (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15931 (12806) | T-Back |
» | Zvok prek HDMIOddelek: Pomoč in nasveti | 1466 (1319) | blackbfm |
» | problem z napajalnikom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 628 (538) | ZuPk0 |
» | Microsoft odgovoril Evropski komisiji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 7578 (6486) | MrStein |
» | prdružte se miOddelek: Pomoč in nasveti | 1061 (764) | ABX |