Forum » Pomoč in nasveti » Girder + Daljinec, kateri?
Girder + Daljinec, kateri?
akulp ::
Imam sledeč problem.
S pomočjo programa Girder in daljinca upravljam določene komande na računalniku. Vendar pa prihaja do tega da ima ena tipka na daljincu več različnih (ogormno) kod in tako včasih ko pritisnem na tipko na daljincu ukaz deluje, včasih pa tudi ne, vse je odvisno od tega ali sem kodo shranil v Girderju ali ne.
Zanima me ali obstaja daljinec, ki bi za vsako tiko imel točno določeno kodo, ne p da se le ta prazaprav spreminja z vsakim pritiskom, in še celo tako da različni gumbi uporabljajo iste kode?!
Hvala , LP Luka
S pomočjo programa Girder in daljinca upravljam določene komande na računalniku. Vendar pa prihaja do tega da ima ena tipka na daljincu več različnih (ogormno) kod in tako včasih ko pritisnem na tipko na daljincu ukaz deluje, včasih pa tudi ne, vse je odvisno od tega ali sem kodo shranil v Girderju ali ne.
Zanima me ali obstaja daljinec, ki bi za vsako tiko imel točno določeno kodo, ne p da se le ta prazaprav spreminja z vsakim pritiskom, in še celo tako da različni gumbi uporabljajo iste kode?!
Hvala , LP Luka
akulp ::
V bistvu zgoraj opisanih težav zdaj nimam več, ker sem dobil daljinec ki ohranja kodo, vendar pa jo le ta z enim pritiskom na gumb vedno 2x ponovi. Na primer, pritisnem gumba za PAVZO , in ker se le ta odzove 2x se komad le ustavi potem pa takoj naprej...ali pa na primer, namesto da bi skočilo s tipko za NEXT en komad naprej skoči z enim pritiskom na gumb dva naprej.....kako, kaj..???
Hvala
Hvala
Borci ::
Ko klikneš na EventString imaš na desni možnost "Antirepeat wait time" in nastavi vrednost recimo na 500 ms.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upravljanje PC-ja preko daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5952 (4525) | kulSMS |
» | IR sprejemnik ali daljinec za PC (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7380 (6347) | sidd |
» | Upravljanje predvajanja pesmi(recimo winamp) z daljincemOddelek: Strojna oprema | 3231 (2700) | nokia6310 |
» | program Girder - dejte mi prossim pomagatOddelek: Programska oprema | 1839 (1368) | maticm |
» | Girder - upravljanje z daljincemOddelek: Pomoč in nasveti | 1655 (1430) | gumby |